Αιγιάλεια - Κοινωνικό φροντιστήριο: Επαναβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία

Η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των καθημερινών αναγκών τους ήταν το ευρύ αντικείμενο της επίσκεψης του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου χθες στο Δημαρχείο Αιγίου.

Σε συνάντηση εργασίας, έγινε ανασκόπηση σε εκκρεμότητες έργων ανά την Αιγιάλεια, όπως οδοποιίας, αντιπλημμυρικά και στοχευμένα όπως οι συντηρήσεις δρόμων στα όρια της Αχαΐας, Πούντας - Καλαβρύτων, Ακράτας - Ζαρούχλας και Ποταμιάς - Τσιβλού.

Ο κ. Μπονάνος υπογράμμισε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας στο αίτημα του Δήμου για παραμονή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, αλλά και την ουσιαστική πρόθεση της για αγαστή συνεργασία.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει προσεχώς συνάντηση του δημάρχου Δ. Καλογερόπουλου με τον περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη, μετά και την χθεσινή που ο αντιπεριφερειάρχης είχε μαζί του, παρόντων και των αντιδημάρχων κ.κ. Γιδά, Σταυροπούλου, Ανδριόπουλος και Χριστόπουλου.

Στο μεταξύ, χθες η Περιφέρεια ανακοίνωσε και επίσημα την συνέχιση της συνεργασίας της με την Ιερά Μητρόπολη για την στήριξη των οικονομικά αδύναμων και άπορων οικογενειών που αδυνατούν να στείλουν τα παιδιά τους σε φροντιστήρια, μέσω δωρεάν μαθημάτων στο «Κοινωνικό Φροντιστήριο» κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

«Σκοπός μας είναι οι ίσες ευκαιρίες στην μάθηση, ιδιαίτερα λόγω της πανδημίας που δεν πρέπει κανένας μαθητής να μείνει στο περιθώριο», δήλωσε ο Χ. Μπονάνος.

 

Πηγή: "Π"