Αγωνία για τον 6χρονο που τραυματίστηκε στους αγώνες καρτ

Η οικογένεια του 6χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά στο ατύχημα που σημειώθηκε στους αγώνες καρτ της Πάτρας, συνεχίζει να περνά ώρες αγωνίας, αφού το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με τους γιατρούς να περιμένουν να δουν την πορεία της υγείας του και το πώς ανταποκρίνεται ο οργανισμός του το επόμενο 48ωρο, αν και δείχνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι. 

Αύριο αναμένεται οι γιατροί να ξυπνήσουν τον μικρό για να δουν πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του.

Ατύχημα στο Pick, διασωληνώθηκε 6χρονος - Η ανακοίνωση των διοργανωτών

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των 5 ατόμων που φέρονται να έχουν την ευθύνη για την παραλίγο τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη διοργάνωση του PICK Patras, οι οποίοι σήμερα το πρωϊ αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ

Στο τιμόνι του ηλεκτρικού οχήματος το οποίο έπεσε πάνω στον 6χρονο Φώτη βρισκόταν ο Νίκος Σ. που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από καρτ.

Το NewsAuto επικοινώνησε μαζί του και φανερά σοκαρισμένος από το περιστατικό εξήγησε το πώς έγινε: «Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι πως η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι πολύ καλή και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο για να ελέγξουν οι γιατροί πως όλα είναι καλά. Οι εξετάσεις έχουν βγει καθαρές. Πρέπει να αναφέρω την άμεση ανταπόκριση της οργάνωσης, καθώς όλα λειτούργησαν όπως έπρεπε, ενώ το ασθενοφόρο ήρθε άμεσα για να παραλάβει τον νεαρό θεατή. Βασικά δεν ήταν αγώνας και δεν πιέζαμε όπως κάνουμε σε αγώνες. Ήταν επίδειξη. Πήγα να περάσω από δεξιά και να μπω στην αγωνιστική μου γραμμή. Σε εκείνο το σημείο υπήρχε ένα βύθισμα του δρόμου που με έκανε να έρθω σε επαφή με ένα άλλο καρτ, με αποτέλεσμα να χάσω τον έλεγχο και να ανατραπεί το δικό μου όχημα. Εγώ είμαι καλά με λίγους μώλωπες στα πόδια».

Σύμφωνα με το newsAuto την ώρα της σύγκρουσης των δύο καρτ οι ταχύτητες ήταν περίπου στα 60 χλμ./ώρα.