"Αγριεύει" η αντιπαράθεση Ρώρου-Πελετίδη

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης αναφέρεται:

"Ένας γνήσιος προοδευτικός αριστερός δημοκράτης, που θέλει να αποκαλείται κομμουνιστής, θα προτιμούσε να κάνει διάλογο και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν από την παράταξή μας και όχι να επιτίθεται προσωπικά προκειμένου να δολοφονήσει χαρακτήρες. 
Ένας αριστερός δημοκράτης δεν θα χρησιμοποιούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ιστοσελίδα του δήμου για να επιτίθεται στους αντιπάλους του.
Δυστυχώς δεν διαφέρετε από τους δεξιούς κ .Πελετίδη. Ίδια πρακτική ακολουθείτε.
Είστε ο μοναδικός Δήμαρχος στην Ελλάδα που δεν έχει παραχωρήσει γραφεία και γραμματειακή υποστήριξη στις παρατάξεις πού συνεδριάζουν στους διαδρόμους, μη μπορώντας να αντέξετε τη Δημοκρατία και την πολυφωνία που προβλέπει ο νόμος.
Αλλά με την αριστερά, τον κομμουνισμό και τη διαλεκτική έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο ο κ. Πελετίδης και το ΚΚΕ, ειδικά στην πόλη μας που ασκεί εξουσία.
Εκτός από τη Σύγχρονη Εποχή που απομόνωσε επιλεκτικά ο κ. Πελετίδης, αναφέραμε πληθώρα απευθείας αναθέσεων για τις οποίες δεν δώσατε καμία απολύτως απάντηση.
Πώς δεν απευθύνεστε πρωτίστως στην αγορά της Πάτρας και τους φορείς της πόλης;
Πώς για προμήθειες λευκών ειδών και στρωμάτων δώσατε απευθείας ανάθεση 250.000€ στα Γιαννιτσά;
Πώς πριν ένα χρόνο και προ κρίσης, αγοράζατε πλειάδα προϊόντων όχι από τον Πατρινό μειοδότη, αλλά από το Αίγιο; Οταν αποκαλύφθηκαν οι αυξημένες τιμές  αγοράζατε τη φέτα με 12€ αντί 6€ που πρόσφερε ο μειοδότης, αναγκαστήκατε να επανέλθετε ότι προτίθεται ο προμηθευτής να επανέλθει με παροχή δωρεάν ποσότητας φέτας σε αντιστάθμισμα;
Πώς προμηθευτήκατε αντισηπτικό με 25€ το λίτρο ενώ στην αγορά και τις αποθήκες της Πάτρας την ίδια περίοδο είχε 6 έως 8 ευρώ; Τι ακριβώς έγινε με τα παραστατικά που δεν ήταν καν της εταιρείας που προμηθευτήκατε τα αντισηπτικά;
Αλλά ας επανέλθουμε στη Σύγχρονη Εποχή γιατί εκεί χτίζετε την ιστορία περί αντικομμουνισμού. Διαγωνισμός ελάχιστων ημερών με εξεζητημένα βιβλία που είχε εκδώσει και είχε μόνο η Σύγχρονη Εποχή δεν ήταν φωτογραφικός κ. Πελετίδη; Παίζατε με σημαδεμένη τράπουλα; Ας προσθέσουμε και ένα νέο στοιχείο στην δήθεν άσπιλη διαχείρισή σας. Απαντήστε γιατί προμηθεύτηκε ο ΚΟΔΗΠ βιβλία για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, δώρα για τα βρέφη τα Χριστούγεννα, με απευθείας ανάθεση από τη Σύγχρονη Εποχή 5.000 ευρώ; Δεν υπάρχουν άλλα βιβλιοπωλεία ή εκδοτικοί οίκοι στην Πάτρα; Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των τίτλων ούτως ώστε να προωθηθούν οι εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής; Είναι τυχαίο ότι μετά τις τότε αποκαλύψεις, σταμάτησε και η προμήθεια βιβλίων από τη Σύγχρονη Εποχή; Έπαψε να είναι ανταγωνιστική; Σας παραθέτουμε και το σύνδεσμο και για τη συγκεκριμένη προμήθεια:
https://diavgeia.gov.gr/doc/Ω1ΗΦΟΛΑΟ-7ΝΨ?inline=true&fbclid=IwAR2Fe4Hdl_5uWDpkAGISzY3zYNpwcm0HJV5SG5HDpnk38h3zQ2ras6A-1H4
Οι λέξεις πλέον έχουν χάσει το πραγματικό τους νόημα όταν τις εκστομίζετε εσείς κ. Πελετίδη. Ως αντικομμουνιστή καταγγέλλατε παλαιότερα Δημοτικό Σύμβουλο με τον οποίο συγκάθεστε σήμερα και τον έχετε υποψήφιο στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ...
Από τη μία μεριά της ζυγαριάς, της Ιστορίας, πωλούν επιστολές του Ιησού και από την άλλη  εσείς που πουλάτε τίτλους κομμουνιστή.
Δεν θα αγοράσουμε.."