Έσβησε στην Πάτρα η Μοναχή Ειρήνη Ράλλη

Θλίψη και συγκίνηση προκαλεί ο θάνατος της Μοναχής Ειρήνης Ράλλη, κατά κόσμον Βασιλική. Έζησε τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής της στην Ιερά Μονή Παναγίας Ελεουσης Πατρών, προσφέροντας σπουδαίο πνευματικό έργο.

Ενδεικτικό το μήνυμα της Πόλυς Νικολοπούλου:

"Μετέστη προς τον Κυριον, η πνευματικη οδηγος μας και η συνεχως ευρισκομενη σε επικοινωνια με τους νεοφανεις Αγιους της Λεσβου , Αγιο Ραφαηλ, Αγιο Νικολαο, Αγια Ειρηνη! Η ευλογημενη αδελφη Ειρηνη!

Η γη έγινε φτωχότερη πνευματικα, αλλά ο Παράδεισος σημερα γιορτάζει, γιατί υποδέχθηκε την Αγία Ψυχή της αδελφής Ειρήνης, κατά κόσμο Βασιλικής Ράλλη.

Η αδελφή Ειρηνη έζησε τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής της στην Ιερά Μονή Παναγίας Ελεουσης Πατρών όπου είχαμε την τεράστια τυχη και ευλογία να την γνωρίσουμε και να οφεληθουμε πνευματικά από τις ζωντανές διηγήσεις της για τις εμπειρίες της με τους Αγίους Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρηνουλας όπως την αποκαλούσε.

Στα 100 της χρόνια έγινε η κουρά της και έγινε μοναχή, όπως ακριβώς της είχε προβλεψει ο Άγιος Ραφαήλ, ο Ραφαηλακος όπως τον αποκαλούσε...

Ας έχουμε τις πρεσβείες της!!!"