Έρχεται mega εμβολιαστικό κέντρο και στην Πάτρα

Τρέχει με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τη λειτουργία μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου στην Πάτρα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για επίσημες ανακοινώσεις άμεσα, διά στόματος Νίκου Χαρδαλιά που καταφθάνει στην Πάτρα.

Η περίπτωση της Πάτρας και της Αχαΐας συγκαταλέγεται στα μεγάλα στοιχήματα που έχει θέσει η κυβέρνηση την άνοιξη που διανύουμε για την επιστροφή στην οικονομική και κοινωνική κανονικότητα.

Την επιθυμία τους να ενταχθούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη μάχη κατά του κορονοϊού έχουν εκφράσει 32 ιδιώτες γιατροί μέλη του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας.

Οπως επεσήμανε, μιλώντας στην ΕΡΤ, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Αννα Μαστοράκου, πρόκειται για γιατρούς γενικής ιατρικής, πνευμονολόγους και λοιμωξιολόγους, μεταξύ αυτών και γιατροί, που μπορούν να ενισχύσουν τα εμβολιαστικά κέντρα. Αυτό που χρειάζεται είναι η νομοθετική ρύθμιση για την ένταξη και την τοποθέτησή τους.

Την καταγραφή 54 νέων κρουσμάτων στην Αχαΐα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ χθες. Συνολικά στη Δυτική Ελλάδα, καταγράφθηκαν 82 νέα κρούσματα (20 στην Ηλεία και 8 στην Αιτωλοακαρνανία).