«Λύγισε» ο Σπύρος Τελώνης, δυο μήνες μετά από τροχαίο

Βαρύ κι ασήκωτο το πένθος στην οικογένεια Τελώνη. Ο Σπύρος Τελώνης, ναυτικός πράκτορας, και αδελφός τού προέδρου του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτ. Ελλάδας και Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Δυτ. Ελλάδας, Γιώργου Τελώνη, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.

Εδινε εδώ και 2,5 μήνες «λυσσαλέα» και γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από αυτοκινηστικό ατύχημα που είχε στις 23 Νοεμβρίου, όταν ΙΧ πέρασε με κόκκινο στη διασταύρωση Αγίου Ανδρέου και Καρόλου και τον θέρισε πάνω στο μηχανάκι του.

Από ‘κείνη τη μέρα, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ στο Ρίο. Παρουσίασε επιπλοκές, έμεινε για μεγάλο διάστημα διασωληνωμένος, σε πλήρη καταστολή, είχε μια μικρή, παροδική έκλαμψη, αλλά τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και χθες το πρωί κατέληξε.

Kαθολικά αγαπητός και αποδεκτός από φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους. «Ενας πραγματικά σπάνιος άνθρωπος», δήλωναν όσοι τον γνώρισαν. Με τη σύζυγό του Δέσποινα, απέκτησαν δύο κόρες, την Αναστασία και την Παναγιώτη.

Η κηδεία του Σπύρου Τελώνη θα γίνει πιθανότατα αύριο.