Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων: Εμφάνισε κέρδη το 2020 για δεύτερη φορά στην ιστορία του

Κατά τον μήνα Μάρτιο το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων συνέχισε να βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας, με εξαίρεση τις ημέρες που δόθηκε για χιονοδρομία ο αναβατήρας «Αρτεμις», αποκλειστικά για την προπόνηση αθλητών όλων των ηλικιών.

Μπορεί, λοιπόν, οι δυνατότητες για δράσεις με στόχο την προώθησή του κέντρου να είναι εξαιρετικά περιορισμένες, παρόλα αυτά, η διοίκηση και το προσωπικό εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία που προκύπτει έχει στόχο την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Παράλληλα, κάνει ό,τι μπορεί ώστε να προχωρά με όσο το δυνατόν πιο σύντομο ρυθμό η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του Κέντρου.

Ετσι, η επόμενη μέρα θα τους βρει καλύτερους και περισσότερο έτοιμους να υποδεχτούν όλους τους χιονοδρόμους και επισκέπτες, του αγαπημένου Χελμού.

Οι οικονομικές του επιδόσεις για την προηγούμενη οικονομική χρήση που έληξε στις 30 Ιουνίου 2020 και βάσει της ανεξάρτητης έκθεσης των ορκωτών ελεγκτών λογιστών που διενεργήθηκε, παρόλη την τεράστια ζημία που προκάλεσε η πανδημία, για δεύτερη φορά στην ιστορία είχε κέρδη εταιρικής χρήσης μετά φόρων, τόκων και αποσβέσεων έναντι υψηλών ζημιών που υπήρχαν κατά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου ΔΣ της επιχείρησης τον 9ο μήνα του 2019.

Τα κέρδη της επιχείρησης ανήλθαν στο ποσό των 154.289 ευρώ.