Το πρόσωπο-«κλειδί» που καλούσε ο κρεοπώλης πριν και μετά την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι–Αναμένονται εξελίξεις

Νέα στοιχεία για το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται πλέον για περισσότερες από 10 ημέρες, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το "enikos.gr". Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν έναν αριθμό κινητού που καλούσε συνεχώς ο 50χρονος κρεοπώλης πριν και μετά την εξαφάνιση.

Από την έρευνα που έχουν πραγματοποιήσει τις τελευταίες μέρες οι αξιωματικοί από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και το Ανθρωποκτονιών έχουν πέσει πάνω σε ένα σημαντικό εύρημα που μπορεί να δώσει νέα διάσταση στην υπόθεση. Αυτό, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του "enikos.gr", ο αριθμός ενός κινητού τηλεφώνου τον οποίο ο κρεοπώλης, που είναι ο βασικός ύποπτος, φαίνεται ότι καλεί ξανά και ξανά πριν και μετά την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη.

Το τηλέφωνο αυτό ανήκει σε ένα άτομο που μένει στην περιοχή και σύμφωνα με τις αρχές είναι στενός φίλος του κρεοπώλη. Ο 50χρονος φέρεται να του τηλεφωνεί τόσο πριν συναντήσει τον αγνοούμενο, όσο και μετά τη συνάντησή τους, αλλά και καθημερινά τις ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Το σενάριο που κάνουν οι αστυνομικοί είναι ότι δεν αποκλείεται ο άνθρωπος αυτός να αποτελεί το «κλειδί» της υπόθεσης, καθώς ενδεχομένως να γνωρίζει ποια ήταν η τύχη του Μπάμπη.

Θεωρείται δεδομένο ότι αυτός ο άνθρωπος θα κληθεί να καταθέσει τις επόμενες μέρες, με την μαρτυρία του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Αυτή την εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις, καθώς εκτιμάται ότι οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα έχουν ολοκληρώσει τις έρευνές τους που σχετίζονται με τα κινητά τηλέφωνα του 31χρονου Μπάμπη και του κρεοπώλη. Αμέσως μετά, θα καλέσουν τον κρεοπώλη για να καταθέσει ξανά, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που θα έχουν προκύψει.