Τι θα γίνει στο Αντίρριο; "Θα μιλήσω μετά την αγορά" λέγει ο κ. Πέττας που παίρνει το εργοτάξιο της Γέφυρας

Ποια είναι η επένδυση που έχει στο μυαλό του ο Πέττας για το εργοτάξιο της Γέφυρας των 165 στρεμμάτων που αγοράζει στο Αντίρριο; "Θα μιλήσω γι αυτό μόλις ολοκληρωθεί η αγορά", διαμηνύει στο στενό του περιβάλλον και πράγματι κανείς δεν γνωρίζει το παραμικρό για τις προθέσεις του.

Ο κ. Πέττας είναι ένας επιχειρηματίας με ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Κινείται πάντοτε αυστηρά μέσα στην νομιμότητα και δεν αγαπά την δημοσιότητα. Το γεγονός ωστόσο ότι πλειοψήφισε μακράν του δεύτερου για να αγοράσει την εν λόγω έκταση. σημαίνει ότι την ήθελε και κυρίως ότι ξέρει πως να την αξιοποιήσει (πάντοτε μέσα στις νόμιμες χρήσεις γης φυσικά).

Το οικονομικό αντάλλαγμα που πρόσφερε είναι υπερδιπλάσιο του αντίστοιχου το οποίο είχε προσφερθεί στην προηγούμενη διαγωνιστική διαδικασία για το ίδιο ακίνητο και θα καταβληθεί εφάπαξ μετά την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου της διαγωνιστικής διαδικασίας από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Τότε ο κ. Πέττας θα ανακοινώσει και τα σχέδια του.

Θυμίζουμε ότι υπήρξαν δυο ακόμη ενδιαφερόμενοι:

1. Ο κ. Σπανόπουλος με ναυπηγεία και πάρκινκ σκαφών

2. Η West AC με τουριστικές επενδύσεις

Οικονομικοί παράγοντες εκτιμούν ότι ο χώρος έχει πολλαπλές δυνατότητες, όπως λιμάνι, logistic πάρκινκ σκαφών, εστίαση, ξενοδοχείο (ακόμα και σκαφών - Boatel). Θυμίζουν δε ότι διαθέτει και άδεια λιμανιού. 

Ακόμη το ακίνητο έχει πλεονεκτική θέση. Βρίσκεται επί της Ιονίας Οδού σε κομβικό σημείο για οδικές μεταφορές και ιδιαίτερα προνομιούχο για την εξυπηρέτηση θαλάσσιων μεταφορών. Η σύνδεση με την Ιονία Οδό είναι άμεση. Το ακίνητο απέχει 211χλμ. από Αθήνα, 15χλμ. από την Πάτρα, 190 χλμ. από Ιωάννινα.