Την ώρα της κηδείας της 11χρονης Βασιλικής, κάηκε το λυόμενο που έμενε ο δολοφόνος(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Στις φλόγες παραδόθηκε νωρίτερα το απόγευμα μία λυόμενη κατοικία στη Μυρτιά Πύργου, στην Ηλεία, λίγα λεπτά, μάλιστα, προτού ξεκινήσει η νεκρική πομπή για την κηδεία της 11χρονης Βασιλικής, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον άδικο χαμό από τα χέρια του 37χρονου θείου της, όταν αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.
Το αξιοσημείωτο, όμως, είναι ότι δεν επρόκειτο για οποιαδήποτε κατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου "ilialive.gr",  το λυόμενο που κάηκε ήταν αυτό που διέμενε στο χωριό ο δολοφόνος της 11χρονης με την οικογένειά του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ομάδα αγνώστων έβαλε στο στόχαστρο το σπίτι του 37χρονου, ως μια πράξη αντεκδίκησης για τη δολοφονία και την απόπειρα βιασμού σε βάρος της 11χρονης.

Murtia_fotia_luomeno-2




Murtia_fotia_luomeno-3




Murtia_fotia_luomeno-5


Η οργή άλλωστε από συγγενείς και φίλους της οικογένειας της 11χρονης ξεχειλίζει, όπως φάνηκε και χθες, όταν επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο, την ώρα που έφτανε με περιπολικό στα δικαστήρια, προκειμένου να απολογηθεί. Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, χρειάστηκε να μεταβεί ο εισαγγελέας στην Αστυνομική Διεύθυνση, προκειμένου να του απαγγείλει κατηγορίες.

Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Κανένα μέλος της οικογένειας του 37χρονου δεν βρισκόταν την ώρα του εμπρησμού στο παράπηγμα -πληροφορίες, άλλωστε, θέλουν όλους τους συγγενείς του 37χρονου να έχουν ήδη φύγει από το χωριό, φοβούμενοι αντίποινα.

Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της μικρής Βασιλικής

Την ίδια ώρα, μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε την Κυριακή στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της, όταν αντιστάθηκε στις αρρωστημένες του ορέξεις. Κορυφαίοι της τραγωδίας οι γονείς του κοριτσιού, που σπάραξαν πάνω από το λευκό φέρετρο του παιδιού τους.