Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι - Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από την εισαγγελέα

Συνελήφθη ο κρεοπώλης, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

H Εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 50χρονου για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "newsit.gr", τόσο στην πρώτη κατάθεσή του όσο και στη συμπληρωματική ο 50χρονος έπεσε σε πολλές αντιφάσεις. Παράλληλα το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε αυτοκινητοδρόμους της περιοχής ερχόταν σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζονταν ο 50χρονος άνδρας για τη διαδρομή που ακολούθησε το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Ο κρεοπώλης περιέγραψε διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που ακολούθησε, από τις 8.30 το βράδυ που παρέλαβε τον Μπάμπη από το σπίτι του.

Να σημειωθεί ότι ο από το βράδυ της Τετάρτης και για περισσότερες από 11 ώρες βρέθηκε ενώπιoν των αστυνομικών της ασφάλειας του Μεσολογγίου και κατέθετε.

Όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί τον είχαν υποβάλει σε μπαράζ ερωτήσεων προκειμένου να αντλήσουν στοιχεία για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

Την ίδια ώρα η μητέρα του, οι αδερφές του και συγγενείς του 31χρονου που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου βρέθηκαν έξω από το κτίριο της ασφάλειας Μεσολογγίου και φώναζαν «που είναι ο Μπάμπης».