Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, θρήνος για τη γυναίκα που διαμελίστηκε

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή της μία 50χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη. Ως προς τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού, σύμφωνα με την Aστυνομία, η 50χρονη πήγε κάποια στιγμή να καθαρίσει μία μηχανή κρέατος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αρχικά εγκλωβίστηκε το κεφάλι της. Στην συνέχεια, επιχειρώντας η 50χρονη να απεγκλωβιστεί, πιάστηκε στην μηχανή του κρέατος και το χέρι της.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβιστεί η γυναίκα, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στο πλαίσιο των ερευνών για το τραγικό περιστατικό, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, σύμφωνα με την Aστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.
Θρήνος στο Μεσολόγγι

Στο Μεσολόγγι επικρατεί θρήνος για τη γυναίκα που διαμελίστηκε ενώ καθάριζε κρεατομηχανή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία.

Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά, εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της.