Σημαντική η δράση της ΝΔ Αχαίας επί Αντώνη Κουνάβη - Επίσκεψη Γ. Στύλιου στον Ερύμανθο

Σημαντική είναι η δραστηριότητα που έχει επί ημερών Αντώνη Κουνάβη η ΝΔ Αχαίας. Είνια η πρώτη φορά που παρατηρείται τόση έντονη και ουσιαστική κινητικότητα.

Έτσι, με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Στύλιο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου 2022 στις 11:30 το πρωί η Πολιτική Εκδήλωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας για τον Δήμο Ερυμάνθου στο «ΚΤΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ» που βρίσκεται στη διασταύρωση Κουρλαμπά.

Ο Υφυπουργός στην ομιλία του θα παρουσιάσει τη διαβούλευση για την κοινή αγροτική πολιτική η οποία αποτελεί ένα θεμέλιο , αναπτυξιακό λίθο για τη Χώρα μας. Η ΚΑΠ είναι το σχέδιο για τα επόμενα χρόνια. Η Ν.Δ. δίνει έμφαση στα ασφαλή τρόφιμα , στη βιολογική γεωργία , στην πράσινη συμφωνία , στην κυκλοκή οικονομία , στην ψηφιακή γεωργία , στην ευφυή γεωργία και μέσα από αυτές τις δράσεις αναμορφώνουμε και αλλάζουμε το παραγωγικό μοντέλο της Χώρας και πετυχαίνουμε την ανάκαμψη και την ανάπτυξη που τόσο πολύ τη θέλουμε όλοι μας.

Την Εκδήλωση προλογίζει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ενώ θα μιλήσουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρεάς Κατσανιώτης και οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας ,Χριστίνα Αλεξοπούλου. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ερυμάνθου Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ερυμάνθου Άγγελος Αποστολόπουλος. Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης θα τιμηθούν η οικογένεια του αείμνηστου Αντιδημάρχου και εμβληματικού Στελέχους της Παράταξης στην ευρύτερη περιοχή Κώστα Τομαρά και ο ιδρυτής της Τοπικής Οργάνωσης Βενιζέλος Σωτηρακόπουλος.

Θα παρευρεθούν πρώην Βουλευτές , Πολιτευτές , Δημοτικοί Σύμβουλοι , Εκπρόσωποι Παραγωγικών Τάξεων , Στελέχη , Μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος κλιμάκια Στελεχών της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνη Κουνάβη συνεχίζουν τις καθημερινές επισκέψεις σε Κοινότητες του Δήμου Ερυμάνθου όπου συναντώνται με Στελέχη και Μέλη προετοιμάζοντας την Εκδήλωση της προσεχούς Κυριακής. Η είσοδος για την Εκδήλωση θα είναι σε όλους ελεύθερη.