Σάκος με 51 κιλά χασίς αποκαλύφθηκε στην Παραλία του Βαρθολομιού

18 πακέτα που περιείχαν 51 κιλά χασίς, εντοπίστηκαν στην παραλία του Βαρθολομιού, στο τμήμα ανάμεσα στις Θίνες και τη Γλύφα, το μεσημέρι της Κυριακής.

Συνολικά ο σάκος περιείχε 12 δέματα, ενώ οι λιμενικοί περισυνέλλεξαν ακόμα έξι από την ακτή.

Τα δέματα ήταν συσκευασμένα με νάιλον μεμβράνη όμως, η συσκευασία δεν ήταν και τόσο καλή, αφού το θαλασσινό νερό είχε περάσει μέσα στο περιεχόμενο και το χασίσι είχε γίνει… αλμυρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, περίοικοι που έκαναν την βόλτα τους στην παραλία, εντόπισαν τα πακέτα που είχε ξεβράσει η θάλασσα στην ακτή και ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Κυλλήνης. Άμεσα προσωπικό της υπηρεσίας μετέβη στο σημείο όπου εντόπισε έναν σάκο και αρκετά δέματα σκόρπια γύρω του.

Το Λιμεναρχείο Κυλλήνης, διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση και αναζητά στοιχεία για το πώς κατέληξε εκεί το φορτίο των 50 κιλών και 950 γραμμαρίων που ήταν συνολικά το περιεχόμενο των 18 δεμάτων.

Εκτιμάται πως στα ανοιχτά ανάμεσα σε Ζάκυνθο και Κυλλήνη, υπήρξε κάποια συναλλαγή εμπόρων και διακινητών ναρκωτικών και ίσως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών κάποια από τα δέματα που μεταφέρθηκαν κατέληξε στη θάλασσα.