Παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους τις Αιγιάλειας

Πολύπλευρες είναι οι ενέργειες του Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Αιγιάλειας.

Την ίδια ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη βελτιώσεις από ίδιους πόρους σε αθλητικές εγκαταστάσεις όλων των δημοτικών ενοτήτων, προχωρούν μελέτες για έργα σε περιφερειακά γήπεδα αλλά και οι διαδικασίες για:

-αντικατάσταση χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου

-δημιουργία των αποδυτηρίων του γηπέδου «Πλαστήρα»

-β` φάση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου, με αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου με αντλίες θερμότητας.

Παράλληλα στο στάδιο της ολοκλήρωσης είναι η διαδικασία για τον καθορισμό αναδόχου για την Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δ.Ε. Αιγίου –Συμπολιτείας –Αιγείρας –Διακοπτού & Ερινεού Δήμου Αιγιαλείας. Μετά την προκήρυξη του Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού ήδη από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου εγκρίθηκε το πρακτικό της Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης των προσφορών προμήθειας, ακολουθεί το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών και άμεσα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για:

-Προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα για τα γήπεδα ποδοσφαίρου Δ.Κ. Ροδοδάφνης (περιοχή Άκολης) και Τ.Κ. Αιγείρας.

-Προμήθεια και τοποθέτηση περίφραξης με CPV 34928200-0 για το γήπεδο αντισφαίρισης στο αθλητικό συγκρότημα με την επωνυμία «Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο» Δ.Κ. Αιγίου.

-Προμήθεια και τοποθέτηση τριών μεταλλικών κερκίδων CPV 3745000-7 για τα γήπεδα ποδοσφαίρου Ροδιάς, Τέμενης και Ζήριας.

Ενώ παράλληλα προχωρούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση του δεύτερου προγράμματος από το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων με τίτλο «Εκσυγχρονισμός Αθλητικών Υποδομών στο Δήμο Αιγιαλείας» το οποίο έργο θα ολοκληρωθεί εντός του έτους 2021.

«Σε αγαστή συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, το Τμήμα Προμηθειών και όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα του Δήμου μας, προωθούνται άμεσα οι διαδικασίες ώστε να βελτιώσουμε με μεγάλα ή μικρότερα έργα τις συνθήκες των αθλητικών μας εγκαταστάσεων προς όφελος των συμπολιτών μας» δήλωσε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος.