ΟΕΕΣΠ: Συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση των εμπορικών συλλόγων της Τρίτης – Στο πλευρό τους και οι Αρτοποιοί

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης θα συμμετάσχει ενεργά στην απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης 16 Νοεμβρίου που διοργανώνουν αρκετοί εμπορικοί σύλλογοι – μέλη της ενάντια στα αστυνομικά μέτρα επιτήρησης και την εξόντωση της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

«Παροτρύνουμε και προτρέπουμε και τους υπόλοιπους συλλόγους – μέλη μας στην Πελοπόννησο, τη Νοτιοδυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά να συμμετέχουν και εκείνοι είτε με ολοήμερο είτε με ολιγόωρο κλείσιμο των καταστημάτων τους, ενώνοντας τις φωνές μας με τους υπόλοιπους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς που θα είναι στο πεζοδρόμιο εκείνη την ημέρα.

Καλούμε να συμμετέχετε όλοι προκειμένου να δυναμώσει η φωνή μας και να διαφυλαχτούν τα επαγγελματικά μας συμφέροντα.

Ζητάμε η Κυβέρνηση να λάβει εδώ και τώρα ουσιαστικά μέτρα αντί να συνεχίζει στην διχαστική λογική πίεσης του ανεμβολίαστου πληθυσμού που όπως είπε δημιουργεί «μικρή αναστάτωση» στους επαγγελματίες. Η στάση της είναι προκλητική και ο δρόμος για κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος».

Στο πλευρό τους οι Αρτοποιοί Πάτρας

Η Συντεχνία Αρτοποιών Πατρών δηλώνει παρούσα και στο πλευρό των εμπορικών συλλόγων. Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της:

«Συμπαραστεκόμενοι στο δίκαιο αγώνα του κλάδου της εστίασης, καλεί τους συναδέλφους αρτοποιούς, σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης, να μην διαθέσουν την Τρίτη 16/11/2021 καθόλου καφέ στα μαγαζιά τους, καθώς και να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου στις 11 π.μ.».