Μεγανήσι: Ο παράδεισος των celebrities-Ποιοι διάσημοι ετοιμάζονται να χτίσουν βίλες στο νησί

Οι αγορές πολυτελών κατοικιών στο Μεγανήσι από celebrities έχουν γίνει γνωστές σε όλη την Ελλάδα.Το βαθύ πράσινο και το μπλε του νησιού φαίνεται να ήταν πηγή έμπνευσης για την ιέρεια της μόδας Μιούτσια Πράντα , του ομώνυμου οίκου, που λάτρεψε το νησί του Ιονίου και αγόρασε οικόπεδο από τον μεγαλοτραπεζίτη Λόρδο Τζέικομπ Ρότσιλντ προκειμένου να αναγείρει σε αυτό δύο βίλες. Μάλιστα φημολογείται ότι κάθε βίλα θα της κοστίσει 30 εκ. ευρώ! 

H Πράντα αγόρασε μέρος του «παραδείσου» των 2.660 στρεμμάτων που ανήκει από το 2005 στον Ρότσιλντ, ο οποίος έχει σκοπό να χτίσει 12 υπερπολυτελείς κατοικίες για να πουληθούν σε λίγους και τυχερούς.

Γείτονες της Πράντα πιθανόν να είναι η Νικόλ Κίντμαν, ο πρίγκηπας Κάρολος, ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος και ο Ρώσος μεγιαστάνας και ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς, που όλοι τους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά βίλας στη θέση Κεφάλι του νησιού. Το συγκεκριμένο σημείο βλέπει ακριβώς απέναντί του τον Σκορπιό - τον οποίο αγόρασε πρόσφατα από την Αθηνά Ωνάση ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος Ντμίτρι Ριμπολόφλεφ - και είναι πνιγμένο στο πράσινο.

Ο Λόρδος Ρότσιλντ είναι λάτρης της Ελλάδας και διαθέτει από τη δεκαετία του ‘ 70 κτήμα στα βόρεια της Κέρκυρας. «Έχω απολαύσει την Ελλάδα, είμαι εδώ όχι για επιχειρηματικούς λόγους αλλά επειδή λατρεύω τον τόπο και θέλω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να τον χαίρονται κι αυτοί. Τη στιγμή αυτή ανοίγω έναν δρόμο στο κτήμα στο Μεγανήσι και ελπίζω ότι τα παιδιά και τα εγγόνια μου θα χτίσουν εκεί τα σπίτια τους. Θεωρώ ότι πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο» δήλωσε πριν από κάποια χρόνια σε ελληνική εφημερίδα ο μεγαλοτραπεζίτης.