Μας χρειάζεται όλους ο μικρός Δημήτρης που μάχεται για την ζωή του

Κάθε παιδί που έρχεται αντιμέτωπο με σοβαρή ασθένεια έχει την πνευματική μας υποστήριξη, στη μάχη που υποχρεώνεται να δώσει για την ίδια του τη ζωή, σε τόσο μικρή ηλικία.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που καθένας μας μπορεί έμπρακτα να στηρίξει ένα παιδάκι, το οποίο καλείται να υπερασπιστεί την υγεία του. Είναι περιπτώσεις όπως αυτή του μικρού Δημήτρη από το Αγρίνιο που χρειάζεται άμεσα να μεταβεί στο εξωτερικό, προκειμένου να υποβληθεί στην κατάλληλη θεραπεία για να νικήσει τον καρκίνο.

Όπως ενημερώνει το Σωματείο Παιδική Χαρά, το παιδάκι αυτό διαγνώστηκε με καρκίνο μετά από έναν πόνο στην κοιλιά. Έκτοτε, η ζωή της οικογένειας ανατράπηκε, καθώς το παιδί άμεσα χρειάστηκε εισαγωγή σε νοσοκομείο, ώστε να λάβει την κατάλληλη φροντίδα. Η διάγνωσή του με ραβδομυοσάρκωμα οδήγησε σε σειρά χημειοθεραπειών, που όμως δεν είναι αρκετές για να καταφέρει ο μικρός Δημήτρης να νικήσει την ασθένεια. Πλέον, οι γιατροί συστήνουν ειδική θεραπεία με ακτινοβολία που γίνεται είτε στη Γαλλία είτε στην Ιταλία – ένα κόστος δυσβάσταχτο για την οικογένειά του.

Καθένας μας όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά και αντί για ένα ακόμα δώρο στην οικογένειά του, να προσφέρει ένα δώρο στον Δημήτρη και τη δική του οικογένεια, για να μπορέσουν όλοι μαζί να παλέψουν και να βγει το παιδί νικητής!