Μακελειό σε καταυλισμό ρομά στη Γαστούνη Ηλείας, τέσσερις νεκροί.

Τέσσερις οι νεκροί και δύο τραυματίες από την συμπλοκή μεταξύ Ρομά που σημειώθηκε λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης  και προκάλεσε αναστάτωση στη τοπική κοινωνία της Γαστούνης.

Τρεις από τους νεκρούς είναι μέλη της ίδιας οικογένειας (πατέρας, γιος, κόρη) ενώ ο ένας από τους δύο τραυματίες της αντίπαλης οικογένειας που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή. Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση η μητέρα της οικογένειας του τέταρτου θύματος.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά το Κέντρο Υγείας Γαστούνης βρέθηκε σε κατάσταση «πολιορκίας» από τους φίλους και τους συγγενείς της οικογένειας που ξεκληρίστηκε, με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν να μην μπορούν να περιγραφούν. 

Οι πιο στενοί φίλοι και συγγενείς ξέσπασαν σε κλάματα και μοιρολόγια που δεν έλεγαν να καταλαγιάσουν. 
Οι δύο οικογένειες Ρομά βρίσκονταν σε προστριβές εδώ και ημέρες για άγνωστους  -μέχρι στιγμής- λόγους και  αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις για να ανακαλύψουν την αιτία. 

Ταυτόχρονα έπειτα από τις έρευνες της Αστυνομίας συνελήφθησαν απόψε τρεις Ρομά, που φέρονται ως υπαίτιοι του θανάσιμου τραυματισμού των τεσσάρων. Δύο από τους συλληφθέντες έχουν διακομιστεί και νοσηλεύονται, επίσης, στο νοσοκομείο.