Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο 50χρονος κρεοπώλης-Πήρε προθεσμία

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί πήρε ο κρεοπώλης τον οποίο βαρύνει η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόσθεση στην υπόθεση της εξαφάνισης σου 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Ο 50χρονος κρεοπώλης που συνελήφθη μετά την συμπληρωματική κατάθεση που έδινε από χθες το βράδυ έως το πρωί της Πέμπτης, για την εξαφάνιση του Μπάμπη, οδηγήθηκε γύρω στις δύο το μεσημέρι στην εισαγγελία πρωτοδικών του Μεσολογγίου.

Εκεί παρέμεινε περίπου μία ώρα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  τόσο στην πρώτη κατάθεσή του όσο και στη συμπληρωματική ο 50χρονος φέρεται να έπεσε σε πολλές αντιφάσεις.

Παράλληλα το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε αυτοκινητοδρόμους της περιοχής  ερχόταν σε αντίθεση με τα όσα  φέρεται να ισχυριζόταν  ο 50χρονος άνδρας, για τη διαδρομή που ακολούθησε το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Ο κρεοπώλης φέρεται να περιέγραψε διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που ακολούθησε, από τις 8.30 το βράδυ που παρέλαβε τον Μπάμπη από το σπίτι του.

Παράλληλα οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις ατόμων τα οποία ήρθαν σε επαφή με τον 50χρονο και ο κρεοπώλης φέρεται να τους εκμυστηρεύτηκε ότι δεν θα βρουν ποτέ τον Μπάμπη, ενώ παράλληλα τους ρωτούσε πως είναι η ζωή στις φυλακές Κορυδαλλού, συμπλήρωσαν το παζλ των ενοχικών στοιχείων εις βάρος του.