Θρήνος για τη 49χρονη Δήμητρα Μικελοπούλου

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος, μια γυναίκα χαμογελαστή, δυναμική και γεμάτη ενέργεια, ήταν η Δήμητρα Μικελοπούλου που έφυγε αναπάντεχα χθες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς, καθώς και στην πόλη του Πύργου γενικότερα.

Μαχητικός χαρακτήρας, έδινε για χρόνια μάχη με την ανίατη ασθένεια. Παρά το πρόβλημα υγείας της ωστόσο, δεν έχασε ποτέ το χαμόγελο και τη διάθεσή της για ζωή. Μέχρι και την τελευταία της μέρα, έδινε την εντύπωση πως αυτή τη μάχη δε θα την έχανε. Ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια…

Όσοι την γνώριζαν μιλούσαν για έναν δυναμικό άνθρωπο, που παρά τις δυσκολίες της ζωής της δεν έχανε ποτέ το χαμόγελό της. Η ίδια διατηρούσε πρατήριο άρτου από κοινού με τον πρώην σύζυγό της στον Πύργο, με τον οποίο απέκτησε 2 παιδιά, την Αγγελική και τον Κωνσταντίνο.

Μεγάλη της αγάπη το θέατρο, με την ίδια να πρωταγωνιστεί σε παράσταση που ανέβασε η θεατρική ομάδα «Δούρειος Ίππος», της οποίας ήταν και μέλος. Αυτό που την έκανε να ξεχωρίζει ωστόσο ήταν η αγάπη της στον εθελοντισμό και στο να βοηθάει έμπρακτα κόσμο. Η νεκρώσιμος ακολουθία της θα γίνει αύριο στις 11π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου, ενώ η ταφή της θα γίνει στους Αγίους Πάντες (κοιμητήριο).