"Θέλει σκότωμα" λέει ο αδερφός του 37χρονου δολοφόνου της Βασιλικής

ο αδερφός του 37χρονου που ομολόγησε τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία.

«Δεν θέλει φυλάκιση, θέλει σκότωμα» είπε μεταξύ άλλων ο αδερφός του 37χρονου που ομολόγησε τη δολοφονία της Βασιλικής στην Ηλεία ενώ τόνισε πως δεν θέλει πλέον να τον ξέρει και πως με αυτή του την πράξη «έκλεισε έξι σπίτια».

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε στο Live News ο αδερφός του 37χρονου «δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, τι τον έπιασε να πάει να το κάνει αυτό. Είχε κατηγορηθεί πάλι για βιασμό, αλλά μας λέγανε ότι βγήκανε καθαρές οι εξετάσεις και δεν έχει καμία δουλειά. Ότι ήταν αθώος.

Μέρα-νύχτα ήτανε μαζί, ήταν με τους γονείς της κοπέλας, με την κοπέλα, ήταν όλη μέρα-νύχτα μαζί. Εγώ δεν μπορώ να αντικρίσω την οικογένεια που είναι πρώτα μου ξαδέρφια και ντρέπομαι να αντικρίσω την οικογένεια και να πάω να τους πω τι; Τα συλλυπητήριά μου; Να τους κοροϊδεύω μέσα στα μούτρα; Με το καρφί… αυτός δεν θέλει φυλάκιση, αυτός θέλει σκότωμα, τι αδερφός μου…;».

«Έχει τέσσερα παιδάκια και πάει για το πέμπτο. Αυτά τα παιδάκια τι φταίνε; Αυτά τα παιδάκια τα έχω τώρα εγώ. Τι φταίνε; Ζητάνε τον πατέρα τους και δεν ξέρουμε τι να τους πούμε. Τι να τους πούμε; Ότι σκότωσε και μπήκε φυλακή; Δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε τι έχει γίνει. Δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, ήπιε τίποτα, του δώσανε τίποτα; Δεν ξέρω».

«Εγώ πλέον δεν τον θέλω, δεν τον ξέρω. Δεν έχω εγώ αδερφό αυτόν. Με έκανε εμένα να κλειδωθώ μέσα στο σπίτι, ντρέπομαι να αντικρίσω το σόι μου στα μούτρα, να μην μπορώ να μιλήσω να βγω έξω στην κοινωνία. έξι σπίτια. Μαζί με της οικογένειας του έξι σπίτια έχει κλείσει».