Η σπαρακτική κραυγή της μάνας του Μπάμπη, «πού έχεις το παιδί μου ρε»

Ξέσπασαν οι συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη τη στιγμή της μεταγωγής του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος έχει συλληφθεί για την υπόθεση εξαφάνισης του νεαρού άνδρα στο Μεσολόγγι. Η οικογένεια του 31χρονου, που αγνοείται από τις 4 Ιανουρίου, βρέθηκε σήμερα έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν ο κατηγορούμενος, φωνάζοντας "πού είναι ο Μπάμπης;".
"Πού έχεις το παιδί μου ρε; Μίλα! Πού είναι το παιδί μου; Τέρας"
Συντετριμμένη εμφανίστηκε η μητέρα του 31χρονου αγνοουμένου από το Μεσολόγγι, μετά και τη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από δόλο Όταν κατάλαβαν ότι οι αστυνομικοί βγάζουν από την πίσω πόρτα τον 50χρονο (για λόγους ασφαλείας προφανώς) τρέχουν προς το μέρος του, ζητώντας εξηγήσεις και εξαπολύοντας ύβρεις εναντίον του. Στα πλάνα που μετέδωσε το Mega, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί ήταν πραγματικά έξαλλος, με τη μητέρα του 31χρονου να ζητά να μάθει, με μία σπαρακτική κραυγή, τι απέγινε το παιδί της.
"Ρε καθίκι, μίλα! Πού έχεις το παιδί μου ρε; Τι δεν καταλαβαίνεις ρε πού είπες ότι πήγες και το άφησες κάπου ρε; Δεν έχεις λίγο ψυχή μέσα σου ρε καθίκι; Μίλα! Πού είναι το παιδί μου; Τέρας" ουρλιάζει η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου. Οι συγγενείς είναι σε απόγνωση, καθώς παρότι οι Αρχές χτενίζουν την περιοχή, δεν έχει βρεθεί ακόμη κανένα ίχνος του 31χρονου, με την οικογένεια να θεωρεί ότι ο άνθρωπός τους δεν βρίσκεται στη ζωή.
Ο 50χρονος κρεοπώλης πάντως αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, και έως τότε θα παραμείνει κρατούμενος στην Αστυνομία. Πρόκειται για τον τελευταίο άνθρωπο που φέρεται να συναντήθηκε με τον αγνοούμενο. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του και το ένταλμα σύλληψης που ακολούθησε, βασίστηκε στις αντιφάσεις που υπέπεσε ο κατηγορούμενος κατά την διάρκεια των καταθέσεων που έδωσε στην Αστυνομία, σχετικά με τις κινήσεις του το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου, μετά τη συνάντησή τους.
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι η σκληρότητα που δείχνει ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του οι αστυνομικοί είχαν αφήσει ανοιχτό ένα παράθυρο, ώστε να ακούγονται μέσα στο δωμάτιο οι σπαρακτικές φωνές της οικογένειας του 31χρονου Μπάμπη.  Οι αστυνομικοί φέρεται να τον ρώτησαν «τους ακούς τους ανθρώπους από κάτω; Φωνάζουν, ρωτάνε που είναι το παιδί τους», με τον 50χρονο να μη λυγίζει και να επιμένει πως δεν γνωρίζει τίποτα.
Πρώτο και κύριο είναι οι πολλές αντιφάσεις που έχει έρθει ο 51χρονος, καθώς στις καταθέσεις τους όσα έχει πει έχουν έρθει σε κόντρα με τα αποτελέσματα των ερευνών, κάνοντας τη θέση του ακόμα χειρότερη. Κλασσικό παράδειγμα είναι ο ισχυρισμός ότι ο Μπάμπης τον κάλεσε εκείνο το βράδυ, ενώ στην πραγματικότητα έγινε το αντίθετο.
Δεύτερο στοιχείο είναι ότι μέσω καταθέσεων είχε αναφέρει ότι έκανε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο εκείνο το βράδυ, με τις κάμερες και το υλικό των αρχών να δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.
Τρίτο και πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των ημερών ο κρεοπώλης ήρθε σε επαφή με αρκετά γνωστά του άτομα, στα οποία αποκάλυψε πράγματα που τον «καίνε» και τον δείχνουν ως βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση του Μπάμπη, με τα άτομα αυτά να τα μεταφέρουν στις αρχές.
Τέταρτο, ο ίδιος είχε πει ότι δεν είχε μαζί του κινητό εκείνο το μοιραίο βράδυ, με τις αρχές οδηγούνται τελικά στο συμπέρασμα ότι το είχε μαζί του αλλά ήταν κλειστό και άνοιξε στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο 31χρονος.
Νωρίτερα οι αστυνομικοί κάλεσαν την οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου προκειμένου να την ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, τόσο για τη συμπληρωματική κατάθεση του 50χρονου κρεοπώλη όσο και για τη σύλληψή του, καθώς και για τυχόν πρόσωπα που θα έρθουν στο επόμενο διάστημα για κατάθεση.
«Η ενημέρωση ήταν ουσιαστικά ότι δεν ομολόγησε ο 50χρονος για το που είναι ο Μπάμπης», είπε στο MEGA αρχικά η Χριστίνα, η αδερφή του 31χρονου αγνοούμενου. «Από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το μεσημέρι που ήταν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου δεν ομολόγησε τίποτα, οπότε είναι σκληρός. Ενώ περιμέναμε όλοι να βγει, τον έβγαλαν από πίσω, δεν ξέρω. Δεν τον είδαμε, ούτε στα δικαστήρια τον είδα εγώ προσωπικά. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του». Όπως είπε η αδερφή του αγνοούμενου, αναμένει μέσα στις επόμενες ημέρες να λάβει στα χέρια της τη δικογραφία για την υπόθεση.
Ακόμη 4 προσαγωγές για την εξαφάνιση του 31χρονου
Μετά την σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη σε τέσσερις ακόμη προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ για την εξαφάνιση. Πρόκειται για δυο άντρες και δυο γυναίκες. Ειδικότερα, για τον 36χρονο φίλο του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και τη σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.