Η Γέφυρα συζητά με Ναύπακτο και Πάτρα

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια τον διάλογο με τους επαγγελματικούς κλάδους που σχετίζονται με την τουριστική κινητικότητα στην περιοχή γύρω από τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης».

Πάγιος και κεντρικός της στόχος παραμένει η συνέργεια γύρω από την τουριστική ανάπτυξη, με επίκεντρο τη θερινή περίοδο. Το πρόσφατο παρελθόν έδειξε το δρόμο μέσω των συνεργειών γύρω από την καλοκαιρινή 10ωρη μετ’ επιστροφής κάρτα «ΜΑΖΙ» για το Σαββατοκύριακο, ενώ από πέρυσι η εταιρεία εισήγαγε στην αγορά των υπηρεσιών την έννοια της αυτοδέσμευσης για παροχές υψηλής αξίας.

Σε αυτή τη βάση προχωρούν οι διμερείς επαφές με τις «καθ’ ύλιν αρμόδιες» επαγγελματικές συλλογικότητες της εστίασης, της αναψυχής, καθώς και του εμπορικού και ξενοδοχειακού τομέα της Πάτρας και της Ναυπακτίας.

Χαρακτηριστική του πολύ ευνοϊκού για συνέργειες κλίματος ήταν η πρόσφατη συνάντηση μεταξύ της παραχωρησιούχου της Ζεύξης και της ηγεσίας του Συλλόγου Εστίασης & Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ – βλ. φωτό), η οποία ακολούθησε την πολύ πετυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών στο πλαίσιο της έκθεσης WESTIA.

Τις διμερείς επαφές, που ολοκληρώνονται εντός της εβδομάδας, θα ακολουθήσουν αυτές του κοινού σχεδιασμού μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων.