Δυναμική είσοδος Γρ. Τριανταφυλλόπουλου στην διεκδίκηση του Δήμου Αιγιάλειας- Άφθαρτος και με ισχυρές προσβάσεις

Μια ισχυρή και άφθαρτη υποψηφιότητα φαίνεται πως αναδεικνύεται στον Δήμο Αιγιαλείας. Πρόκειται για τον κ. Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει και επίσημα την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είναι από τα ισχυρά πρόσωπα της πόλης. Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων που αριθμεί πάνω από 140 εφημερίδες σε όλη την χώρα. Με ισχυρές πολιτικές προσβάσεις (ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Ντόρα Μπακογιάννη - πρώτος σε σταυρούς). Και με άριστη γνώση όλων των τοπικών ζητημάτων αφού είναι εκδότης - ιδιοκτήτης της εφημερίδας "Ημερήσιος Αχαίας".

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος δημιουργεί ένα ισχυρό συνδυασμό στον χώρο της Κεντροδεξιάς που μάλιστα κινείται και σε αντιμνημονιακή λογική. Έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη προσώπων με κύρος του χώρου, ενώ είναι γνωστό ότι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην δήμαρχο κ. Καραφωτιά όπως και με τον βουλευτή Αχαίας  κ. Νταβλούρο. Παράλληλα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αποσπά και κομμάτι του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή. Ο συνδυασμός του θα περιλαμβάνει λοιπόν ονόματα καταξιωμένα της Αιγιάλειας, με κύρος και άποψη.

Στο μεταξύ η ΝΔ δεν πρόκειται να δώσει χρίσμα ούτε στην Αιγιάλεια αφήνοντας τους δημότες να επιλέξουν τον καλύτερο. Αυτό δυναμώνει ακόμα περισσότερο τον κ. Τριανταφυλλόπουλο έναντι του νυν δημαρχου Θεοδωρακόπουλου.

Στις υπόλοιπες υποψηφιότητες, έχουμε τον κ. Καλογερόπουλο, πρώην δήμαρχο του γειτονικού Δήμου Συμπολιτείας και νυν επικεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευσης που όμως δεν έχει ένα ισχυρό παλαιό ΠΑΣΟΚ μαζί του για να διεκδικήσει τον Δήμο. Τέλος στον ΣΥΡΙΖΑ θα επιλεγεί ένας από τους Περπή (πρώην δήμαρχος), Παπακωνσταντίνου (των Οικολόγων) και Κοίλια (πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου) για να ηγηθεί συνδυασμού.

Βαδίζουμε δηλαδή προς μια μάχη 4 προσώπων.