Αποκαλύψεις για τον 31χρονο στο Μεσολόγγι – «Μίλησαν» τα κινητά

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου έρχονται στο «φως». Το κινητό του όπως επίσης και το τηλέφωνο του 51χρονου φίλου, που τον είδε τελευταίος, «μίλησαν» και έδειξαν πού ήταν οι δύο άνδρες.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (12/1) η ΕΡΤ, ο 51χρονος κρεοπώλης δεν είχε τελικά αφήσει το κινητό στο σπίτι του, όπως έλεγε ο ίδιος. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας διαπιστώθηκε ότι την επίμαχη ώρα, δηλαδή από τις 20:40 έως τις 21:41, που έκανε αγορές σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο. Φαίνεται πως εκείνο το επίμαχο χρονικό διάστημα ενεργοποιήθηκε η κεραία της Οβρυάς της Πάτρας, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόταν στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, εκεί όπου επικεντρώνονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Μπάμπη.

Μετά την τελευταία συνάντηση με τον Μπάμπη έκανε τρεις κλήσεις
Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι έχει κάνει τρεις προσπάθειες με το κινητό του τηλέφωνο, προφανώς ήθελε να κάνει κάποια κλήση. Σήμερα τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα κάνουν κάποιες μετρήσεις στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να δουν σε ποια άλλα σημεία ενεργοποιήθηκε το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη.

Από το κινητό του αγνοούμενου προέκυψε ότι, ενώ αρχικά το τελευταίο στίγμα φαινόταν να είναι στις 21:45, τα εργαστήρια της Αστυνομίας αποφάνθηκαν ότι το τελευταίο στίγμα τελικά ήταν στις 23:49 το βράδυ της Πέμπτης, 4ης Ιανουαρίου, καθώς ο ίδιος εισήλθε στο Facebook. Από εκεί, ακολούθως, χάθηκε το στίγμα.

Σήμερα το κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων, που μετέβη από την Αθήνα στην περιοχή, θα κάνει κάποιες μετρήσεις, ξεκινώντας πρώτα -όπως αναφέρουν πληροφορίες- από το σπίτι του κρεοπώλη και στη συνέχεια θα επικεντρωθεί προς την περιοχή του κάμπου του Ευηνοχωρίου. Εκεί θα εξεταστεί το πόσο κοντά έφτασε ο αγνοούμενος με το κινητό του τηλέφωνο στην περιοχή εκείνη.