Ανοίγει το Σάββατο το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Την έναρξη της χιονοδρομικής περιόδου 2021 – 2022, αύριο Σάββατο 18/12/2021, ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, που ανέμενε την αναγκαία ποσότητα χιονιού για να ξεκινήσει τη φετινή λειτουργία του.

Σήμερα Παρασκευή 17/12/2021, αναμένεται, να υπάρξει από πλευράς υπευθύνων σχετική ενημέρωση για την κατάσταση πιστών και αναβατήρων, αν και χθες ακουγόταν πως ανοιχτή, αρχικά, θα είναι η πίστα «Αχιλλέας».

Το Χιονοδρομικό Κέντρο ετοιμάζεται, εδώ και καιρό, για έναν extreme χειμώνα, αφού στοχεύει πιο ψηλά από ποτέ, με την η ομάδα του να δηλώνει πανέτοιμη και εξοπλισμένη με την καλύτερη διάθεση, για να ζήσουν οι επισκέπτες και χιονοδρόμοι μια «κορυφαία».

Διοίκηση και εργαζόμενοι, γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό, με συσσωρευμένη όρεξη, αισιοδοξία και τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, είναι σίγουρο πως θα ξεκινήσουν, το Σάββατο, με τον πιο δυνατό τρόπο, ανανεωμένοι και σε ετοιμότητα!

Παράλληλα, το Chalet λειτουργεί με νέα εξωτερική εγκατάσταση για να εξυπηρετεί όλους τους επισκέπτες, ο δρόμος προς το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι καινούργιος και οι πίστες έχουν λάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις λειτουργίας, για την επερχόμενη περίοδο, εξασφαλίζοντας ασφάλεια.