Ανδραβίδα: Κανένας δικηγόρος δεν θέλει να αναλάβει τον δράστη

Κανένας δικηγόρος δεν δεχόταν μέχρι και αργά χθες το βράδυ Δευτέρα 7/3/2022 να αναλάβει την εκπροσώπηση του 60χρονου δρράστη του τετραπλού εγκλήματος στην Ανδραβίδα, με θύματα ένα ζευγάρι και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας μόλις 1,5 και 2,5 ετών.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα εκπροσωπηθεί από δικηγόρο που θα ορίσει το δικαστήριο.

Ο 60χρονος αναμένεται σήμερα να απολογηθεί. Δεν φαίνεται να παραδέχεται ότι σκότωσε το ζευγάρι στον ύπνο, ενώ για τα παιδιά δεν θέλει να μιλήσει, λέει ότι δεν θέλει να θυμάται και ότι «δεν χωράει συγχώρεση».

Χθες κατά τη μεταφορά του στο Δικαστικό Μέγαρο της Αμαλιάδας αποδοκιμάστηκε από πλήθος κόσμου, που του φώναζε «γιατί τα παιδιά».

Το παιδί, που βρήκε όλη την οικογένειά του νεκρή, έχει μεταφερθεί με τον πατέρα του στην Αθήνα. Με σπαρακτικά μηνύματα μάλιστα στα social media προσπαθεί να τους αποχαιρετίσει.

Τον καθ’ ομολογίαν δράστη επισκέφτηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, το ένα από τα δύο του παιδιά, και πιο συγκεκριμένα ο γιος του.

Οι πληροφορίες του Patrisnews αναφέρουν πως ο νεαρός, ο οποίος είναι ένστολος, βρέθηκε στα κρατητήρια μονάχα για να παραδώσει μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα του πατέρα του, χωρίς να έρθει όμως σε καμία επικοινωνία μαζί του, κάτι που άλλωστε απαγορεύεται. Θυμίζουμε ότι ο 60χρονος δράστης, έχει ακόμη ένα παιδί, μια κόρη, η οποία είναι φοιτήτρια.

Μαρτυρίες από το περιβάλλον των δύο πρώην συζύγων του, με τις οποίες απέκτησε τα δύο αυτά παιδιά, είχαν αναφέρει από τις πρώτες κιόλας ημέρες των ερευνών, πως ο 60χρονος ήταν ένας άνθρωπος πολύ βίαιος, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά τις συζύγους και τα παιδιά του.

Η συμπεριφορά του ήταν συνεχόμενη κακοποιητική, που οδήγησε και τις δύο γυναίκες να τον εγκαταλείψουν και να ζητήσουν διαζύγιο, παίρνοντας τα παιδιά τους μαζί.