Αίγιο: Θα ολοκληρωθεί το έγκλημα με την Σχολή Φυσικοθεραπείας;

Στο Αίγιο περιμένoυν έμπλεοι οργής, από μέρα σε μέρα, πιθανότατα αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, την ετυμηγορία του ΣτΕ για την αίτηση αναστολής εκτέλεσης που έχει καταθέσει η δημοτική αρχή κατά της απόφασης βάσει της οποίας, με Προεδρικό Διάταγμα, η Σχολή Φυσικοθεραπείας μεταφέρεται στην Πάτρα από 1η Σεπτεμβρίου του 22.

400 φοιτητές θα πρέπει να ξενοικιασουν ενώ η σοβαρή οικονομική ζωή που πρόσφεραν στην πόλη θα χαθεί.

Την υπόθεση εξετάζει το 2o Τμήμα Διακοπών του ΣτΕ και η είδηση είναι ότι το αργότερο έως την ερχόμενη Τετάρτη η απόφαση για τα «ασφαλιστικά» της δημοτικής αρχής Αιγιάλειας θα έχει εκδοθεί, γιατί το 2ο Τμήμα ολοκληρώνει τη θητεία του στις 25 Αυγούστου και παραδίδει τη σκυτάλη στο 3o Τμήμα Διακοπών.

Κατά συνέπεια, η απόφαση θα βγει εντός της προθεσμίας που το 2ο Τμήμα έχει δικαιοδοσία. Πιθανότατα τη Δευτέρα (πηγή του δήμου έλεγε χθες το απόγευμα ότι υπήρχε και μια πολύ μικρή πιθανότητα να έβγαινε η απόφαση χθες αργά το βράδυ)!

Ο Δήμος Αιγιαλείας, εξακολουθεί να ελπίζει σε μια πρώτη δικαίωση, δηλαδή, να γίνει δεκτή η αίτηση αναστολής και να μπλοκαριστεί η μεταφορά της Σχολής στην Πάτρα μέχρι να εκδικαστεί η κυρίως υπόθεση τον Οκτώβριο.