Έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του πρώην υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου

Μεγάλη θλίψη στα Κρέστενα, και στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, αλλά και σε όλη την Ηλεία, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Γρηγόρη Πετρόπουλου, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 60 ετών μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Γρηγόρης Πετρόπουλος, με καταγωγή από τα Κρέστενα, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Αθήνα δημιουργώντας ένα από τα καλύτερα εργαστήρια χρυσοχοΐας και πάλεψε για το ελληνικό κόσμημα. Τα κοσμήματα του είχαν την αγάπη, το μεράκι και την Ελληνική τεχνοτροπία.

Ήταν αδερφός του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , Αναστάσιου Πετρόπουλου, ενώ πέρα από το πάθος του για την αργυροχρυσοχοΐα, ήταν και ένας εξαίρετος ψαράς, ένας άνθρωπος με θάρρος, ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα, που ότι έκανε, το έπραττε από αγάπη.

Σήμερα η κηδεία του στη γενέτειρά του

Bαρύ το πένθος για την σύζυγό Έλλη και την κόρη τους Αθανασία, τον αδελφό του, πρώην Υφυπουργό και δικηγόρο Αθηνών Τάσο Πετρόπουλο, την αδελφή του Τάσα Πετροπούλου, συγγενείς και φίλους.

Λάτρευε την γενέτειρά του, τα Κρέστενα Ηλείας, εκεί ήταν ο αγαπημένος του προορισμός, Πάσχα και καλοκαίρια, ο τόπος που πέρασε τα παιδικά του ανέμελα χρόνια και εκεί που θα μείνει για πάντα…
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή και ώρα 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Κρέστενα.

Η ανάρτηση του Αναστάσιου Πετρόπουλου

Για την απώλεια του αδελφού του ο Αναστάσιος Πετρόπουλος έγραψε στο facebook.

“Χθες (προχθές) το βράδυ έφυγε από την ζωή μας ο αδερφός μου Γρηγόρης Πετρόπουλος.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κρεστένων Παρασκευή 2 Ιουνίου, ώρα 17.00.

Για όσους επιθυμούν, παρακαλούμε, αντί στεφάνων, να γίνει κατάθεση στον EIΔIKO ΛOΓAPIAΣMO KONΔYΛIΩN EPEYNAΣ TOY EΘNIKOY KAI KAΠOΔIΣTPIAKOY ΠANEΠIΣTHMIOY AΘHNΩN με αριθμό Iban GR0301408020802002001000227 – Τράπεζα Alpha Bank, με την αιτιολογία «για την ενίσχυση του έργου της θεραπευτικής κλινικής της ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ».