Πένθος στο facebook για τα τρία παιδιά που πνίγηκαν στο Μώλο(ΦΩΤΟ)

Θρήνος στο facebook για τα τρία παιδιά που έχασαν την ζωή τους, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητό τους, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας.

Κανείς από τους φίλους τους δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική είδηση, καθώς ορισμένοι από αυτούς πριν από λίγες ώρες, προτού συμβεί το γεγονός αυτό, διασκέδαζαν μαζί τους.

Ειδικότερα, ο 21χρονος Ανδρέας Αλέξης και η 23χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη που ήταν από την Πάτρα, ήταν ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί στην φοιτητική κοινότητα της πόλης, ενώ ο πρώτος εργαζόταν σε γνωστό κατάστημα της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Θρήνος στο facebook για τα τρία παιδιά της Πάτρας που βρήκαν τραγικό θάνατο (pics)

Θρήνος και στην Καλαμάτα για την 20χρονη φοιτήτρια Γεωργιάνα Μουραφέτη που ήταν και αυτή στην παρέα των έξι ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Στο αμάξι ήταν ακόμα τρία αγόρια ηλικίας 27, 24 και 23 ετών που κατάφεραν να διασωθούν, με τον έναν από αυτούς να βγαίνει σε ημι-λιπόθυμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για την ζωή του. Η παρέα διασκέδαζε σε νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας.

Έφυγαν μαζί για να πάρουν το αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει στο λιμάνι της πόλης. Το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα, οι τρεις βγήκαν από εκεί, τα άλλα τρία παιδιά χάθηκαν. Ήταν όλα τους νέα παιδιά, με όνειρα και όλη την ζωή μπροστά τους.

Ο Ανδρέας Αλέξης

Όλοι μιλούν για ένα τραγικό γεγονός, ενώ η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την είδηση που κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα από το πρωί της Δευτέρας.

Στο facebook τα μηνύματα των φίλων τους που μιλούν για «καλό ταξίδι», μη μπορώντας να πιστέψουν από πού έγινε, δίνουν και παίρνουν. Μηνύματα όπως αυτά που γράφονται από το πρωί στον τοίχο του νεαρού αγοριού που βρήκε τον θάνατο.

«Να σου πω καλό παράδεισο ρε φίλε τι να σου πω και εγώ... Καλό ταξίδι Ανδρέα...».«Αντρέα τι να σου πω ρε μάγκα; Να είσαι καλά εκεί πάνω και να προσέχεις... Είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι σε γνωρίζουν θα σε θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο όπως θα σε θυμάμαι κι εγώ... Καλό ταξίδι φίλε!!».

Η Ρεγγίνα Ζαπάντη

Τραγική ειρωνεία: Τα τελευταία post που βλέπει κανείς στο τοίχο της Γεωργιάνας Μουραφέτη, της κοπέλας από την Καλαμάτα που βρήκε τον θάνατο στο παλαιό λιμάνι, δείχνουν μία φωτογραφία με ένα νεαρό κορίτσι που κάνει κούνια με φόντο την πόλη και γράφει: «Καιρός για αλλαγές»…

Η Γεωργιάνα Μουραφέτη