Πάτρα: Κανονικά η μεταφορά των μαθητών

Κανονικά εκτελείται σήμερα, η μεταφορά των μαθητών της Αχαΐας στα σχολεία τους. Οι μεταφορείς, είχαν στείλει τελεσίγραφο χθες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, για την καταβολή οφειλομένων χρημάτων, τα οποία καταβλήθηκαν και σύμφωνα με την Περιφέρεια, το πρόβλημα που είχε προκύψει ήταν διαδικαστικό.

Ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος, αναφέρει ότι τα χρήματα που δόθηκαν χθες, αντιστοιχούν για το έργο της μεταφοράς που έχει εκτελεστεί μέχρι τον Ιούνιο του 2011  και πως τα χρήματα για τα δρομολόγια που έχουν εκτελέσει από το Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, οφείλονται.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Απομένουν ακόμα πέντε εντάλματα συνολικού ύψους 614.786 ευρώ, για τα οποία ο ελεγκτής νομιμότητας, θεώρησε ότι δεν συνοδεύονταν από επαρκή στοιχεία αντιστοίχισης δρομολογίων και τιμολογίων και ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία και εστάλησαν, με το σχετικό έλεγχο εκ μέρους της υπηρεσίας να ολοκληρώνεται.

Από την πλευρά της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εφόσον λάβει τις σχετικές εγκρίσεις, είναι σε θέση να προχωρήσει σε άμεση εξόφληση και του υπολειπόμενου ποσού».