Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες του Δήμου Βραχνεϊκων

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα Βραχνέικα η διανομή τροφίμων για τον μήνα Σεπτέμβριο, στους δικαιούχους της Τράπεζας Τροφίμων, κατοίκους της Δ.Ε. Βραχνεΐκων.
Οι οικονομικά αδύναμες οικογένειες ή μοναχικά άτομα της περιοχής, έλαβαν ποσότητα τροφίμων με τη στήριξη του Κοινωνικού Οργανισμού και της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, αλλά και των κοινωνικών υπηρεσιών της Δ.Ε. Βραχνεΐκων.


Σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων της Πάτρας και τους εθελοντές της Δημοτικής Ενότητας, οι οποίοι ενισχύουν με τρόφιμα την Τράπεζα σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες.


Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, υπεύθυνος των Δ.Ε. Παραλίας και Βραχνεΐκων, Γιώργος Σιγαλός και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Θεοχάρης Μασσαράς, ενισχύουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια όλων εκείνων που θέλουν να σταθούν στο πλάι των ανθρώπων που έχουν ανάγκη στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία.


Ο κ. Σιγαλός, ευχαριστεί θερμά, για την υποστήριξη της τη Δημοτική Αστυνομία, στις κοινωνικές εκδηλώσεις του Δήμου Πατρέων, όπως αυτή που διεξήχθη την Τρίτη στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχνεΐκων.