Δήμητρα Αλανιάδη:Η απέραντη αγάπη του Ν.Νικολόπουλου για την Πάτρα και οι τεράστιες δυνατότητες του, το συγκριτικό του πλεονέκτημα.

Η Δήμητρα Αλανιάδη είναι  υποψήφια  δημοτική σύμβουλος με την ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

 Κόρη του Δ. Αλανιάδη,  συνεργάτη  ,παιδικού κι αδελφικού φίλου  του Νίκου Νικολόπουλου.

Μας εξομολογείται την γνώμη της για τον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Νικολόπουλο:

«Γνωρίζω τις αμέτρητες ώρες δουλειάς ,τις δυνατότητες του και την αγάπη του για την Πάτρα και πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί και θέλει να πάει η Πάτρα Μπροστά! Γεννήθηκα, μεγάλωσα ,ζω, και εργάζομαι στην Πάτρα κι ονειρεύομαι για το παιδί μου, για τα παιδιά μας, την πόλη μας καθαρότερη, ασφαλέστερη με επίκεντρο τον άνθρωπο ως Πύλη πολιτισμού και καλλιτεχνικής δημιουργίας! Μια πόλη που τα μνημεία και τα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής στοιχεία, η πλούσια πολιτιστική, θρησκευτική, ιστορική της κληρονομιά θα την καταξιώσουν σαν Διεθνές Πολιτιστικό Κέντρο!

Μια πόλη που ο επισκέπτης θα μπορεί να κάνει έναν Μεγάλο Αρχαιολογικό Περίπατο όταν έρχεται και δεν θα φεύγει.

 Μια πόλη που θα συμμετέχει σε δράσεις Υψηλού κύρους κι ο θησαυρός της που είναι το καρναβάλι της θα γίνει αφορμή, για έσοδα, επισκέπτες, νέους δημιουργούς, προβολή, ώστε να μην είμαστε πόλη ανεργίας, αλλά καλλιτεχνικής και παραγωγικής δημιουργίας!

.

Απόφοιτος Καλών Τεχνών, Ιστορικός Τέχνης, γνώστης Αγγλικών, Γαλλικών, κάτοχος, ecdl, εργαζόμενη , ιδιωτική υπάλληλος  και πρόσφατα μητέρα!