Έκτακτη επιχορήγηση 300.000 ευρώ στο Καραμανδάνειο

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ (Υγειονομικής Περιφέρειας) στην οποία συμμετείχε όλο το Διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού συλλόγου της Πάτρας (Άννα Μαστοράκου – πρόεδρος, Γιώργος Σκρουμπής, Κατερίνα Γατοπούλου, Φώτης Καρβελάς, Πέννυ Τάγαρη και Κώστας Σκουρλάς).

Όπως ανέφερε στο thebest.gr η ταμίας του Ιατρικού συλλόγου Κατερίνα Γατοπούλου και αναπληρώτρια διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου παίδων, υπήρξαν καλά νέα για το Καραμανδάνειο καθώς όπως πληροφορήθηκε από τον Δημήτριο Κωστακιώτη, Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ, εγκρίθηκε και θα δοθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα έκτακτη επιχορήγηση ύψους 300,000 ευρώ.

Το ποσό αυτό όπως μας εξήγησε η κυρία Γατοπούλου, θα διατεθεί σε κτιριακές ανάγκες, αγορά μηχανημάτων, ιατρικών εργαλείων και εξοπλισμού χειρουργείων αλλά και σε μηχανογραφικό εξοπλισμό που χρειάζεται το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Αυτό είναι το τρίτο πακέτο που δίνεται στο Καραμανδάνειο καθώς προηγήθηκε σε πρώτη φάση το ποσό των 167,000 ευρώ και πριν 10 μέρες το ποσό των 70.000 ευρώ επίσης ως έκτακτη επιχορήγηση του Υπουργείου υγείας μέσω της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος.