«Βασανίζεται» μετά θάνατον ο 32χρονος Αγγελος

Στα ψυγεία του νεκροτομείου στο Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, παραμένει εδώ και μια εβδομάδα, η σορός του 32χρονου Αγγελου Φιλιππόπουλου.

Ο άτυχος άνδρας, βρήκε τραγικό θάνατο στις 22 Αυγούστου, όταν έπεσε σε δεξαμενή επεξεργασίας, σε βιομηχανική μονάδα στα Λεχαινά Ηλείας, όπου και εργαζόταν. Σύμφωνα με την Αστυνομία εκτελούσε εργασίες συντήρησης σε δεξαμενή του εργοστασίου και κάτω από άγνωστες συνθήκες εντοπίσθηκε από συναδέλφους του, χωρίς τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς, λόγω της καλοκαιρινής άδειας, που έχουν πάρει οι ιατροδικαστές, δεν έχει γίνει ακόμα νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του 32χρονου Πατρινού, για να πιστοποιηθούν επισήμως τα αίτια θανάτου του, με αποτέλεσμα, να παραμένει εδώ και μια εβδομάδα άταφος και φυσικά η οικογένειά του να υποβάλλεται σε ένα εξαντλητικό ψυχολογικό δράμα.

O Αγγελος Φιλιππόπουλος καταγόταν από την Πάτρα, αλλά ζούσε στο Σταφιδόκαμπο Ηλείας απ' όπου καταγόταν η σύζυγός του Νίκη και ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας, η διοίκηση του νοσοκομείο δεν μπορεί να κάνει κάτι, ενώ αντιπροσωπείες του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας και της Αμαλιάδας, πραγματοποίησαν χθες το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΠΠΝΠ καλώντας την να βάλει ένα τέλος στην ταλαιπωρία των συγγενών του άτυχου Αγγελου.