Πρώτοι 6 υποψήφιοι ανακοινώθηκαν από τον Θεόδωρο Μπαρή

Τους πρώτους έξι υποψήφιους του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» παρουσιάζει ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κι εκ νέου υποψήφιος, Θεόδωρος Μπαρής, ανοίγοντας κι επίσημα τον κύκλο των ανακοινώσεων των υποψηφίων, οι οποίοι με διάθεση προσφοράς στον τόπο τους, συμμετέχουν στη συλλογική προσπάθεια για να παραμένει ο Δήμος σε τροχιά ανάπτυξης.

 

«Ενώνουμε δυνάμεις και με νέες συνεργασίες διευρύνουμε τις συγκλίσεις για έναν Δήμο ανοικτό, αποτελεσματικό και αντάξιο των προσδοκιών των συνδημοτών μας. Όλοι μαζί προχωράμε μπροστά και με αφετηρία το έργο που επιτελέσαμε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, καλούμε όλους τους συνδημότες μας να γίνουν μέρος της συλλογικής προσπάθειας για να παραμείνει ο Δήμος μας σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου! Ακόμη πιο δυνατοί θα δώσουμε κι αυτή τη «μάχη» με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους συνδημότες μας και όχι με… εφεδρείες!», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θόδωρος Μπαρής καλωσορίζοντας τους νέους υποψήφιους, οι οποίοι είναι, 

 

- Γιάννης Μαραχώρης από το Σκιαδά.

Ο Γιάννης, ιδιωτικός υπάλληλος σε τοπική επιχείρηση, είναι ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία και μέσα από  την έντονη  δράση  που έχει αναπτύξει στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκιαδαίων «Ο Άγιος Ιωακείμ», ως ταμίας στο Διοικητικό του Συμβούλιο. Η ενεργητικότητα, το ενδιαφέρον του για τον τόπο μας και η διάθεσή του για προσφορά, ενδυναμώνουν τον συνδυασμό.

 

- Φίλιππος Ανδρικόπουλος από το Σταροχώρι.

Ο Φίλιππος, ιδιωτικός υπάλληλος με την υποψηφιότητά του καταθέτει τη δική του αυτοδιοικητική πρόταση στον συλλογικό αγώνα του συνδυασμού. Ενεργό και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας μοιράζεται τις ίδιες αγωνίες και το ίδιο όραμα για έναν εξωστρεφή Δήμο που θα απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις. Πατέρας τριών παιδιών, αγωνιστής της ζωής, δηλώνει δυναμικά παρών.

 

-Νίκος Δελδήμος από το Σταυροδρόμι.

Ο Νίκος, ιδιωτικός υπάλληλος, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών με ενθουσιασμό και θέληση ταυτίζεται με τις αρχές και τους στόχους της παράταξής μας, πιστεύοντας ότι η πρόοδος πρέπει να συνεχιστεί από ανθρώπους που ξέρουν, θέλουν και έχουν αποδείξει ότι μπορούν. Μέλος της διοίκησης του ΑΣ Τριταιϊκού έχει δείξει πολλές φορές το ενδιαφέρον και τη θέλησή του για προσφορά.

 

-Κώστας Κοτσόκολος από το Ξηροχώρι Σταυροδρομίου.

Ο Κώστας, ιδιωτικός υπάλληλος σε τοπική επιχείρηση έχει επιλέξει να ζει και να εργάζεται στον τόπο του. Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς θεωρεί υποχρέωσή του να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για έναν βιώσιμο Δήμο ελκυστικό που θα προσφέρει ευκαιρίες στους νέους. Ο ίδιος άλλωστε και με την ενασχόληση του στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξηροχωρίου «Οι Άγιοι Θεόδωροι» στον οποίο είναι αντιπρόεδρος έχει αποδείξει ότι το μέλλον είναι εδώ για όσους θέλουν να το διεκδικήσουν.

 

- Μένη Πολυδωροπούλου- Παντελή από το Ελληνικό.

Η Μένη είναι παντρεμένη με τον Κώστα Παντελή κι  έχει αφιερωθεί στην ανατροφή των τεσσάρων παιδιών της. Πολύτεκνη μητέρα αναμετράται με την καθημερινότητα προτάσσοντας την αξία της οικογένειας. Δραστήρια και δυναμική αναγνωρίζοντας το έργο της δημοτικής Αρχής ενισχύει με την υποψηφιότητά της, την παράταξη του Δημάρχου, καταθέτοντας τις δικές της προτάσεις για έναν Δήμο ισχυρό που θα διασφαλίζει το μέλλον των παιδιών. 

 

- Κώστας Γαρώνης από την Σπαρτιά.

Ο Κώστας, αγρότης στο επάγγελμα μπαίνει μπροστά στον αγώνα για έναν ισχυρό πρωτογενή τομέα, ενισχύοντας τη φωνή των διεκδικήσεων της δημοτικής Αρχής. Ταμίας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλεντζίου διαθέτει την εμπειρία και τη δυναμική για να προσφέρει στον τόπο, συμμετέχοντας ενεργά με τόλμη και αποφασιστικότητα στην κοινή προσπάθεια να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου με επίκεντρο και τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο και τις ανάγκες του.