Ανδρέας Κατσανιώτης από Ερύμανθο: «Η Αχαΐα δεν γυρίζει πίσω»

Τον Ερύμανθο επισκέψθηκε ο Ανδρέας Κατσανιώτης την Πέμπτη 4 Μαΐου, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:

Με εκατοντάδες πολίτες από την περιοχή του Ερύμανθου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί το βράδυ της Πέμπτης 4 Μαΐου 2023, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Διαμαντή, ο κ. Κατσανιώτης ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τη διαχρονική στήριξή τους στο πρόσωπό του, τονίζοντας πως και μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου θα συνεχίσει να προσπαθεί για την πρόοδο της Αχαΐας και των πολιτών της από οποιαδήποτε θέση ευθύνης και αν βρεθεί, υποστηρίζοντας πάντοτε την πολιτική της αλήθειας και της ειλικρίνειας, της συνεργασίας και της ανάπτυξης με κοινωνικό πρόσωπο.

«Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ. Δεν θα είχα τη δυνατότητα να δείξω ότι η πολιτική είναι υπηρεσία και όχι δικαίωμα, είναι προσφορά και όχι απολαβές» τόνισε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, υπογραμμίζοντας πως η παράταξη της ΝΔ υπηρετεί πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον που όμως, δεν είναι άσχετο με το καλώς εννοούμενο «τοπικό συμφέρον».

«Επί δύο περίπου χρόνια, ως Υφυπουργός Εξωτερικών, είχα τη τιμή να υπηρετήσω την Ελλάδα εκτός Ελλάδας και να γίνω μέρος της μεγάλης προσπάθειας που καταβλήθηκε, ώστε η χώρα μας να ανακτήσει το κύρος και την διεθνή εικόνα μίας σοβαρής και αξιόπιστης χώρας» τόνισε, προσθέτοντας ότι «παράλληλα όμως, είχα τη δυνατότητα να ισχυροποιήσω τη φωνή της Αχαΐας και να συμβάλλω πιο αποτελεσματικά στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων».

Ο κ. Κατσανιώτης αναφέρθηκε στη σημασία ανάπτυξης του Ερύμανθου και στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τον αγροκτηνοτροφικό τομέα, καθώς επίσης και στην πολύ μεγάλη ανάπτυξη που θα γνωρίσει η περιοχή με την ανάπλαση και αξιοποίηση της παραλίμνιας περιοχής του φράγματος Πείρου – Παραπείρου, σημειώνοντας πως αυτός ο σχεδιασμός θα προχωρήσει με πολύ γρήγορα βήματα την αμέσως επόμενη περίοδο, ώστε ο Ερύμανθος αλλά και συνολικά η Αχαΐα να αποκτήσουν ένα νέο «hot spot» υψηλής επισκεψιμότητας.

Τέλος, ο υποψήφιος Βουλευτής υπογράμμισε τη σημασία παρουσίας όλων των πολιτών στις κάλπες της 21ης Μαΐου προκειμένου, όπως είπε, να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα «για την Αχαΐα που δεν γυρίζει πίσω, για την Αχαΐα που πρέπει και μπορεί να γίνει σημαιοφόρος ανάπτυξης στον δυτικό άξονα της χώρας, με ισχυρή φωνή και ισχυρή εκπροσώπηση στην επόμενη Βουλή και στην επόμενη κυβέρνηση».