Συνάντηση του Δημάρχου Δυτ.Αχαϊας Γρ.Αλεξόπουλου με το Δ. Σ. του Σ.Ε.ΔΙ.Π

Αντιπροσωπεία από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Εθελοντών Διασωστών - Πυροσβεστών (Σ.Ε.ΔΙ.Π.) Δυτικής Αχαΐας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Σώματος κ. Γεράσιμο Παναγόπουλο, δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων και με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό απέναντι σε πιθανούς κινδύνους.

Ο Πρόεδρος του εν λόγω Σώματος ενημέρωσε το Δήμαρχο για την υφιστάμενη κατάσταση, καθώς και για τα προβλήματα που κατά καιρούς δυσχεραίνουν το έργο  τους. Παράλληλα, δήλωσε την αμέριστη στήριξή του σε κάθε πρωτοβουλία και ανάγκη του Δήμου ως προς την αντιμετώπιση έκτακτων, φυσικών ή μη, περιστάσεων.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο, όπως και όλα τα μέλη του Σώματος, για το πολυσχιδές έργο και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στην κοινωνία μας όλα αυτά τα χρόνια. Επιπλέον, εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, δεσμευόμενος τη στήριξή τους με υλικοτεχνική υποδομή, ούτως ώστε από κοινού να συμβάλλουν στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και ιδιοκτησίας από περιπτώσεις πυρκαγιάς, ή άλλων - φυσικών ή ανθρωπογενών - καταστροφών.