Στο συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ» ο Χρήστος Πανταζόπουλος

Ο Λαρισός δείχνει το δρόμο για τη μεγάλη νίκη, στέλνει το μήνυμα για την πολιτική ανατροπή και σηματοδοτεί την επερχόμενη αλλαγή σελίδας στο Δήμο μας!

Σήμερα, καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας τον κ. Χρήστο Πανταζόπουλο του Παναγιώτη, αγρότη από την περιοχή Ματαράγκα Κεφαλαίϊκα του Δημοτικού Διαμερίσματος Λαρισού, ο οποίος παίρνει και αυτός θέση στην πρώτη γραμμή του αγώνα με την «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα»!

Ένας ακόμα συμπολίτης με ενεργό παρουσία στην τοπική κοινωνία, ένας ακόμα δημότης με αγωνία για την πρόοδο της περιοχής του! Πλέον, ο κόσμος έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω του, όλους εκείνους που έχουν καθηλώσει στην υποβάθμιση την Δυτική Αχαΐα και να στείλει σπίτι τους τους …μουσαφιραίους, που παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως…σωτήρες, για έναν τόπο που όμως, δεν κατοικούν και δεν αγαπούν!

Εκείνους, που είτε ως Δήμαρχοι, είτε ως Αντιπεριφερειάρχες, έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν! Που δεν νοιάστηκαν και δεν βοήθησαν τη Δυτική Αχαΐα, αλλά την βλέπουν απλά και μόνο ως πολιτικό θήραμα! Ως εδώ!
Η Δυτική Αχαΐα θα έρθει στα χέρια του ίδιου ου λαού της! Δεν έχουμε ανάγκη από «αφεντικά»!

Καλωσορίζω και πάλι στο ψηφοδέλτιό μας τον κ. Χρήστο Πανταζόπουλο και του εύχομαι «καλό αγώνα» και «με τη νίκη!»

Πάμε όλοι μαζί Δυνατά, γιατί μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα!!!