Στο συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ» ο Μυτακίδης Ευάγγελος

"Ο λαός της Δυτικής Αχαΐας αποτελεί τη μεγάλη και μοναδική μας δύναμη, για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο και την υπερήφανη νίκη μας τον προσεχή Οκτώβριο! Ούτε οικονομικά συμφέροντα, ούτε ύποπτες συναλλαγές, ούτε πολιτικές εξαρτήσεις κρύβονται πίσω από την Παράταξή μας.

Ο Μυτακίδης Ευάγγελος του Παναγιώτη είναι από σήμερα, ένας ακόμα σημαντικός υποψήφιος στον Συνδυασμό μας! Πετυχημένος επιχειρηματίας της Κάτω Αχαΐας, οικογενειάρχης και άνθρωπος της αγοράς και του μόχθου.

Συμπορεύεται και αυτός στον κοινό αγώνα, με μόνη επιδίωξη του, την αναβάθμιση του τόπου μας, την ανάπτυξη του Δήμου μας, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την προσέλκυση οικονομικών πόρων, για την δημιουργία έργων καθημερινότητας και υποδομής, την ανασυγκρότηση όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων, που σήμερα έχουν αφεθεί στην τύχη τους…

Καλωσορίζω με χαρά τον νέο αξιόλογο υποψήφιο μας κ. Μυτακίδη Ευάγγελο στο συνδυασμό μας «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ», του εύχομαι καλό αγώνα και καλή δύναμη!

Αυτή η νίκη, θα είναι του λαού μας! Θα είναι του τόπου μας! Θα είναι για τα παιδιά μας και για το μέλλον που μας αξίζει!

Πάμε όλοι μαζί Δυνατά, γιατί μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα!!!"