Στο πλευρό των αγροτών ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας και Αλιείας και Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αγροτών Δ. Δυτικής Αχαΐας κ. Γεώργιο  Βεσκούκη, βρέθηκε δίπλα στους αγρότες, στον Κόμβο της Κάτω Αχαΐας, στηρίζοντας τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.  

Σε δηλώσεις του ο κ. Αλεξόπουλος ανέφερε σχετικά:

«Είμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα που κάνουν οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας, απέναντι στο δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής και τις ελλιπείς χρηματοδοτήσεις, που επιβαρύνονται ακόμα περισσότερο, λόγω των φαινομένων της κλιματικής αλλαγής που βιώνουμε. Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξουν αλλαγές στην Αγροτική Πολιτική και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι αντιδράσεις των αγροτών έχουν πάρει πανευρωπαϊκή έκταση πλέον.
Οι αγρότες πρέπει να είναι στα χωράφια τους και όχι να αναγκάζονται να βγουν στους δρόμους. Ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε δίπλα τους, με αποφάσεις και στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τις διεκδικήσεις τους».