Στεργιόπουλος: "Τέλος στην περίοδο χάριτος του κ. Αλεξόπουλου!"

Το τέλος της άτυπης περιόδου χάριτος στο νέο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας και τη σύσταση σκιώδους Δημοτικής Αρχής, με δυναμική, εποικοδομητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση στον Γρ. Αλεξόπουλο, κήρυξε από την Κάτω Αχαγιά, ο επικεφαλής της Παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα», Άγγελος Στεργιόπουλος.

Μιλώντας στους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και στελέχη της Παράταξης, ο κ. Στεργιόπουλος υπογράμμισε:

«Η σημερινή συγκέντρωση μας, αποτελεί ένα σαφές μήνυμα προς τον κ. Αλεξόπουλο, ότι η περίοδος χάριτος που έως τώρα του προσφέραμε, ως νέο Δήμαρχο, έλαβε τέλος!  

Η Παράταξή μας, ενωμένη, αποφασισμένη και χαλύβδινη, όσο ποτέ άλλοτε, δηλώνει παρούσα και διατρανώνει την αποφασιστικότητά της να δυναμώσει τη φωνή της, να εντείνει την παρουσία της, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, προασπίζοντας το συμφέρον του λαού της Δυτικής Αχαΐας και καταγγέλλοντας τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής, τις πολιτικές συκοφαντίες και την εξόφθαλμη πολιτική και διοικητική ανεπάρκεια της.»

Ο κ. Στεργιόπουλος, κάνοντας λόγο για «πολιτικές απρέπειες και πολιτικές συκοφαντίες του κ. Αλεξόπουλου» κατήγγελλε τον Δήμαρχο:

«Απέναντι στις ανοίκειες επιθέσεις του, δηλώνουμε ότι θα βρίσκει από εδώ και πέρα, σύσσωμη την Παράταξή μας, σαν μια γροθιά! Απέναντι στις πολιτικές αθλιότητες και στα απροκάλυπτα πολιτικά  ψέματα του σημερινού Δημάρχου, αντιπαραθέτουμε το πολιτικό ήθος και την προσφορά μας.

Γνωρίζουμε, όπως γνωρίζει και ο λαός της Δυτικής Αχαΐας, με ποιον τρόπο εξελέγη ο σημερινός δήμαρχος και ποιες ήταν οι υπόγειες συμφωνίες που τον οδήγησαν για λίγες δεκάδες μόνο ψήφους, σε μια ισχνή νίκη.

Το «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα», όχι μόνο είναι εδώ, αλλά διαδηλώνει δημόσια την αποφασιστικότητά του, στο τέλος της πενταετίας, να κλείσει οριστικά η ατυχής παρένθεση Αλεξόπουλο στη Δυτική Αχαΐα!»

 

ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

 

Ο κ. Στεγιόπουλος ανακοίνωσε τη σύσταση Τομέων ευθύνης, για τον έλεγχο του δημοτικού έργου, με την ανακήρυξη σκιωδών Αντιδημάρχων και σκιώδους Δημοτικής Αρχής.

Οι επικεφαλής σε κάθε Τομέα, είναι οι ακόλουθοι:

  • Τομεάρχης Οικονομικών ,Παιδείας, Διοικητικών μεταρρυθμίσεων και υπεύθυνος για θέματα  Δημοτικής Ενότητας Λαρισσού, Βασίλειος Γκοτσόπουλος
  • Τομεάρχης,  έργων περιβάλλοντος και ανάπτυξης  και υπεύθυνος για θέματα  Δημοτικής Ενότητας Δύμης, Σπυρίδων Σταυρογιαννόπουλος
  • Τομεάρχης Διοικητικής υποστήριξης  πολιτικής προστασίας και ΔΕΥΑΔ και υπεύθυνος Δημοτικής Ενότητας Ωλενίας, Αθανάσιος Πουλίδας
  • Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής τουρισμού και ποιοτικής ζωής, ΡοδίαΚαραμπελιά.
  • Τομεάρχης, ΔΕΥΑΔ, περιβάλλοντος,καθαριότητας, ανάπλασης, αγροτικής πολιτικής  και υπεύθυνος για θέματα  Δημοτικής Ενότητας Μόβρης, Ευτύχιος Γιούλης.
  • Τομεάρχης Παιδείας και Αθλητισμού,Άκης Μπαχράς
  • Τομεάρχης αγροτικής ανάπτυξης, αγροτικής παραγωγής, προστασία αγροτικών προϊόντωνκαι υπεύθυνος για θέματα  Δημοτικής Ενότητας Μόβρης,Αθανάσιος Πέππας
  • Τομεάρχης,  για θέματα του Σ.Υ.Δ.Ι.Σ.Α Σπυρίδων Τραχάνης

Για να καταλήξει ο επικεφαλής της Παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα:

«Με την σημερινή μας παρέμβαση, ξεκαθαρίζουμε στηνΔημοτική Αρχή του κ. Αλεξόπουλου, ότι η περίοδος χάριτος που απολάμβανε από εμάς, πλέον παύει!

Και δυστυχώς τα πρώτα δείγματα γραφής της νυν Δημοτικής Αρχής, είναι πολύ άσχημα:

Πολιτικές συκοφαντίες κατά της Παράταξής μας και του τ. Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά,κραυγαλέα ψέματα για την κατάσταση που παραδώσαμε, ανεκπλήρωτες υποσχέσεις στους ψηφοφόρους της παράταξης τουγια δήθεν… χιλιάδες θέσεις εργασίας και μετεκλογική επίδειξη πολιτικού αυταρχισμού.

Σήμερα, από αυτό το βήμα, δηλώνουμε με έμφαση την απόφασή μας, να «ξεγυμνώσουμε» την πολιτική και διοικητική ανεπάρκεια της σημερινής Δημοτικής Αρχής, που προέκυψε μετά από πολιτικές και άλλες συναλλαγές, ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών!»

Για να καταλήξει καταχειροκροτούμενος ο Άγγελος Στεργιόπουλος από τους Συμβούλους και τα στελέχη της Παράταξης:

«Σε αυτό τον ανένδοτο πολιτικό αγώνα, δεν είμαι μόνος μου: Έχω δίπλα μου, ισάξιους, πεπειραμένους δημοτικούς συμβούλους, τοπικούς προέδρους, κοινοτικούς συμβούλους, καθώς επίσηςαξιόμαχα στελέχη και υποψήφιους συμβούλους, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο!

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, στην αξία, στην εμπειρία και στην ικανότητά τους! Τους ευχαριστώ και δημόσια, που στηρίζουν ανεπιφύλακτα την Παράταξή μας.

Τους ευχαριστώ, που σε αυτό το μαραθώνιο πολιτικό αγώνα που σήμερα ξεκινάει, θα είναι δίπλα στον πολίτη της Δυτικής Αχαΐας: Στο καφενείο, στο δρόμο, στο χωράφι, στις επιχειρήσεις, στα καταστήματα, στις κοινωνικές συναθροίσεις, στα κοινωνικά γεγονότα και πάνω απ’ όλα στην καθημερινότητα του πολίτη!

Είμαστε η Παράταξη που έχει «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα», είμαστε η Παράταξη που ασκεί σοβαρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση, με στόχο να υπηρετήσουμε τους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας, ως η επόμενη Δημοτική αρχή.»