Πρώτοι πενήντα υποψήφιοι στο συνδυασμό του Σπύρου Μυλωνά στην Δυτ.Αχαΐα

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ανδρέα Στρουμπούτα, προέδρου στο Τοπικό Συμβούλιο του Κάτω Αλισσού, στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Μυλωνάς για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ολοκληρώθηκε η πρώτη πενηντάδα υποψηφίων.

Στους πρώτους πενήντα υποψηφίους, για τα Τοπικά Συμβούλια καθώς και για το Δημοτικό Συμβούλιο, περιλαμβάνονται 11 γυναίκες και 39 άντρες ενώ η κατανομή τους ανά δημοτική ενότητα είναι η ακόλουθη:

Από την ενότητα Δύμης έχουν ανακοινωθεί 16 υποψήφιοι, από την ενότητα Ωλενίας 13, από την ενότητα Μόβρης 3 και από τη ενότητα Λαρισού 18 υποψήφιοι.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία κατάρτισης των ψηφοδελτίων μας» δήλωσε ο Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «Επιδιώκουμε ψηφοδέλτια που θα συνδυάζουν αρμονικά ηλικίες, φύλα, δεξιότητες, εμπειρίες και εκπροσώπηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων του Δήμου μας. Με άντρες και γυναίκες που αντιπροσωπεύουν όλες τις ζωντανές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας. Μου έχει κάνει εντύπωση η ευρεία μας αποδοχή εκ μέρους των συνδημοτών, γεγονός που μου επιτρέπει την ασφαλή πρόβλεψη ότι θα έχουμε παντού ψηφοδέλτια νίκης» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.