Μυλωνάς: «Η «έλλειψη ενδιαφέροντος» για το αεροδρόμιο του Αράξου»

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

 

"Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος επισκέφθηκε το αεροδρόμιο Αράξου και διαπίστωσε «έλλειψη ενδιαφέροντος». Ας μιλήσουμε λοιπόν για το ενδιαφέρον περί το αεροδρόμιο του Αράξου.

 

Το αεροδρόμιο του Αράξου είναι σταθερά, εδώ και χρόνια, στην τελευταία θέση των αφίξεων ανάμεσα σε όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας. Πέρυσι υποδέχθηκε το 0,2% του συνόλου των επισκεπτών σε όλη τη χώρα.

 

Δεδομένου ότι ο ίδιος διετέλεσε επί εννιά χρόνια αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, απουσιάζοντας από τη Δυτική Αχαΐα, σήμερα θυμήθηκε τον τουρισμό και το αεροδρόμιο.

 

Ένα παράδειγμα αρκεί. Στον αρχικό σχεδιασμό της κατασκευή της Ν.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου δεν προβλεπόταν η σύνδεση με το αεροδρόμιο. Αυτή η θηριώδης παράλειψη διέφυγε από την προσοχή του για εννιά χρόνια αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας και χρειάστηκε να ασκηθούν επίμονες πιέσεις από το Δήμο ώστε να συμπεριληφθεί στο έργο. Πιέσεις που απέδωσαν και η σύνδεση θα γίνει.

 

Αυτό είναι το «ενδιαφέρον» του Αλεξόπουλου και αυτά είναι τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του Δήμου.

 

Τέλος, η αντιδημαρχία καθαριότητας τον ευχαριστεί για την παρατήρησή του ότι στο αεροδρόμιο χρειάζονται περισσότεροι κάδοι απορριμμάτων. Θα το φροντίσουμε.

 

Υ.Γ. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας πότε σκοπεύει να φέρει τα εκλογικά του δικαιώματα στο Δήμο μας; Για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται για τη Δυτική Αχαΐα ενώ παραμένει δημότης Πατρέων;"