Η ισχυρή υποψηφιότητα Λιάκου τρομάζει το κατεστημένο στον Δήμο Δυτικής Αχαίας - Η ερμηνεία μιας δημοσκόπησης

Η υποψηφιότητα Λιάκου φαίνεται πως τρομάζει στον Δήμο Δυτικής Αχαίας αλλιώς δεν εξηγείται πως δημοσκόπηση τον εμφανίζει να πάιρνει μόλις 9% όσο είχε πάρει το 2019... μόνος του (!) και ενω σημερα ο συνδυασμός του έχει τους περισσότερους από κάθε άλλον, υποψήφιους.

Όπως αναφέρουν συνεργάτες του κ. Λιάκου "είναι μαθηματικά αδύνατο να παρουσιάζεται καθηλωμένη σήμερα μια ολόκληρη ισχυρή Παράταξη, στο… ίδιο ακριβώς ποσοστό, που είχε λάβει μόνος του και ενώ η επιρροή του και η διείσδυση του στην τοποική κοινωνία στο διάστημα αυτό αυξήθηκε θεαματικά". (Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να κατέλθει αυτόνομα: Η μεγάλη αποδοχή του, στην τοπική κοινωνία).

Ανακοίνωση του Συνδυαμού Λιάκου, βάζει πάντως τα πραγματα στην θεση τους αναφέροντας: 

- Πως γίνεται η Παράταξή να μην λαμβάνει ούτε… μισή μονάδα αύξησης, από τόσους πολλούς υποψηφίους;

Και μάλιστα, τους περισσότερους υποψηφίους από κάθε άλλο αντίπαλο Συνδυασμό!

- Στην «δημοσκόπηση» ο κ. Λιάκος παρουσιαζεται ως απλός  …επιχειρηματίας και όχι ως εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος, που μάλιστα πήρε και τις περισσότερες ψήφους από υποψήφιος όλων των Συνδυαμών. 

- Στην δημοσκόπηση, οι δύο  αντίπαλοί του, αναφέρονται, ο ένας ως Δήμαρχος και ο άλλος με …τρεις ιδιότητες αιρετού (δύο πρώην και μία νυν) και πάντως όχι ως Δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων, που είναι σήμερα.

- Καλούμε τους συντάκτες της «δημοσκόπησης» να έρθουν μαζί μας στα χωριά, στο κέντρο και στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Δυτικής Αχαΐας. Να ακούσουν τον κόσμο, να δουν τις διαθέσεις του  και να καταλάβουν το τεράστιο ρεύμα της Παράταξης μας.