ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας: Οι Αχαιοί εμπιστεύτηκαν με ρητή εντολή την κυβέρνηση της χώρας στην ΝΔ και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

"Αυτός ο «πολιτικός σεισμός», αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου μας δίνει ένα μήνυμα: Ο λαός της Αχαΐας έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στο έργο της κυβέρνησης της ΝΔ και του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναθέτοντας σχεδόν εν λευκώ την συνέχιση της προσπάθειας προόδου, και ανάπτυξης. Η διακυβέρνηση της Ελλάδας υπό την ενορχήστρωση του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσα από αντικειμενικά ανυπέρβλητα εμπόδια υπήρξε αναμφισβήτητα πια υποδειγματική!" σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ  Δυτικής Αχαΐας, προσθέτοντας τα εξής:

"Ο Πρωθυπουργός και το κυβερνητικό επιτελείο του κατάφερε, επί τέσσερα ολόκληρα έτη, να οδηγήσει τη χώρα σε τροχιά δημιουργίας, ασφάλειας, σταθερότητας και ελπίδας. Μέσα από δυσκολότατες συνθήκες και πρωτοφανείς, συσσωρευμένες αρνητικές συγκυρίες σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο έφερε την Ελλάδα σε θέση ισχύος σε Ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια. 

Εδώ στη Δυτική Αχαΐα με ομοψυχία και σύμπνοια η Δημοτική Τοπική Οργάνωση, δεν σταμάτησε να παλεύει κάθε μέρα για τα προβλήματα της περιοχής. Έγιναν πάρα πολλά και ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη (αιρετούς και τομεάρχες) της ΔΗΜ.Τ.Ο. που ήταν δίπλα μου. Σε συνεχή συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη και τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Βασίλη Παναγόπουλο με πρωτοφανή εξωστρέφεια συμμετείχαμε σε εκδηλώσεις, ομιλίες, ημερίδες. Μεταφέραμε και δημοσιοποιήσαμε το έργο της κυβέρνησης σε κάθε πολίτη, κάνοντας γνωστό το πρόγραμμά της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Αχαΐα του 2030.

Ο Πρωθυπουργός μας εδώ στην Κάτω Αχαΐα, ανακοίνωσε τα έργα πνοής που υλοποιούνται και σχεδιάζονται, με πλήρη και σαφή κοστολόγηση, για την Δυτική Αχαΐα. Ενημερώθηκε ο ίδιος για τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής αλλά και μέσω των συνεργατών του υπουργών, υφυπουργών και γενικών γραμματέων υπουργείων αλλά και του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Σμυρλή και Γραμματέων της «Πειραιώς». Οι βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ στον Νομό Αχαΐας, όλα τα κομματικά στελέχη, η Γραμματεία Οργανωτικού στη Δυτική Ελλάδα, ο Γενικός Γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής του Προέδρου της ΝΔ, Στυλιανός Κονταδάκης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ήταν δίπλα μας συνεχώς.

Ως πραγματικός Ηγέτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποπνέει πλέον σε όλους τους πολίτες της Χώρας αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και ασφάλεια, καθιστώντας την ΝΔ ως τη μοναδική πολιτική δύναμη που έχει όραμα, στόχο και πρόγραμμα για να προχωρήσει η Ελλάδα σταθερά τολμηρά μπροστά. Αυτό γίνεται κατανοητό από την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος. Η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από το 2019, με περισσότερους από 230.000 να προσέρχονται στην κάλπη και με μειωμένη κατά το ήμισυ την λευκή ψήφο. Δημοτικές ενότητες που ήταν κάστρα του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριακό Μητσοτάκη. Αυτό μας γεμίζει όλους με τεράστια ευθύνη. Έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε το έργο της κυβέρνησης, να βελτιώσουμε και να διορθώσουμε αστοχίες, στρεβλώσεις και λάθη, μεταμορφώνοντας τις δυσκολίες σε ευκαιρίες και τις δυσπραγίες σε πρόοδο και ανάπτυξη.

Τέλος θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλη τη Δυτική Αχαΐα και σε κάθε πολίτη της Αχαΐας. Μην ξεγελαστεί κανείς. Δεν σταματάμε εδώ τη μάχη. Τίποτα δεν μας χαρίζεται εάν δεν αγωνιστούμε. Πρέπει να επιστρέψουμε ΟΛΟΙ στην κάλπη στις επαναληπτικές εθνικές εκλογές στα τέλη Ιουνίου. Έτσι μόνο θα έχει αντίκρισμα το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου. Δίχως μια ισχυρή και αυτοδύναμη ΝΔ δεν θα πετύχουμε τίποτα.

Η συμμετοχή πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη για να υπάρξει σταθερή και αξιόπιστη κυβέρνηση για να γίνουν πράξη όλες οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ιδιαίτερα οι νέοι οφείλουν στον εαυτό τους την ευκαιρία να υπάρξει πραγματικό ελπιδοφόρο παρόν και μέλλον για τους ίδιους, για την Ελλάδα.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ"