Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Φέρνουμε «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα»(ΦΩΤΟ)

Με μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της Δυτικής Αχαΐας προεκλογική συγκέντρωση-ομιλία, άνοιξε την προεκλογική περίοδο ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Στην Αίθουσα Συνεστιάσεων «Τα Πεύκα» στην Κάτω Αχαΐα, οι 100 πρώτοι υποψήφιοι, αλλά και εκατοντάδες υποστηρικτές και φίλοι του νέου αυτοδιοικητικού συνδυασμού άκουσαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας να αποκαλύπτει το όνομα της παράταξής του, να μιλά για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει το Δήμο αλλά και να παρουσιάζει μέρος των ιδεών και του πλάνου που έχει καταστρώσει για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Φέρνουμε «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» - ΦΩΤΟ

Ο κ. Αλεξόπουλος αποκάλυψε στους εκατοντάδες συμμετέχοντες της εκδήλωσης πως στόχος του είναι να φέρει «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» και γι’ αυτό το λόγο ονόμασε τον συνδυασμό με αυτή τη φράση.

Μεταξύ πολλών άλλων, σε μια ομιλία με έντονη συγκινησιακή φόρτιση, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος μίλησε για το μέλλον της Δυτικής Αχαΐας, το οποίο εκτιμά ότι χρειάζεται να βασιστεί σε συγκεκριμένο κοστολογημένο σχέδιο που έχει ήδη εκπονήσει και θα παρουσιάζει ξεχωριστά ανά άξονα το επόμενο διάστημα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας σημείωσε στην ομιλία του πως βασικός του στόχος είναι η Δυτική Αχαΐα να αποκτήσει χαρακτηριστικό αποτύπωμα σε ολόκληρη τη χώρα, ως ένας τόπος που ενισχύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του στην πρωτογενή παραγωγή και επιπλέον που θα προτάσσει τις αναπτυξιακές προοπτικές του με βάση το τουριστικό προϊόν που μπορεί να παράξει.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη στόχευση για να μετατρέψει το Δήμο Δυτικής Αχαΐας σε ένα Δήμο που θα βελτιώνει διαρκώς την καθημερινότητα των δημοτών μέσα από καίριες παρεμβάσεις σε ζητήματα ασφάλειας, καθαριότητας, υποδομών, πολιτισμού, αθλητισμού, ώστε όλα τα ανωτέρω να στέκονται ως πυλώνες για την οικονομική άνθιση του τόπου.

«Είμαστε οι άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να δώσουνΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ στη ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ» τόνισε αρχικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλοςστην ομιλία του και συνέχισε μεταξύ άλλων: «Ολο το προηγούμενοδιάστημa, συζητούσαμε για τη Δυτική Αχαΐα. Διαπιστώναμε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει. Ολοι μας είδαμε, με κοινές ιδέες και απόψεις, ότι έχουμε στα χέρια μας μια περιοχή-διαμάντι για όλη την Ελλάδα, μια περιοχή όμως, που παραμένει ακατέργαστη. Μαζί πήραμε την απόφαση να κάνουμε το Μέλλον μας καλύτερο. Οι χαμένες ευκαιρίες τελείωσαν για τη Δυτική Αχαΐα. Εμείς κοιτάζουμε το μέλλον.Μαζί κάνουμε το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, τόπο ανάπτυξης και προοπτικής. Είστε οι νικητές των εκλογών του Οκτωβρίου. Είστε οι νικητές της ζωής. Είστε οι άνθρωποι που αξίζουν πολλά παραπάνω»!

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Φέρνουμε «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» - ΦΩΤΟ

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Φέρνουμε «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» - ΦΩΤΟ