Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Νέος γύρος περιοδειών μέχρι την τελική νίκη αλλαγής της Δυτικής Αχαΐας»

Μια εβδομάδα πριν την τελική ευθεία βρίσκεται η προεκλογική καμπάνια της παράταξης «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» και του υποψήφιου Δημάρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου, με τις περιοδείες να συνεχίζονται καθημερινά σε χωριά και οικισμούς του Δήμου.

Οδεύοντας προς την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού βρίσκονται στα χωριά του Δήμου, όπου συζητούν με δημότες για την επόμενη μέρα του τόπου και αναλύουν τις μεθόδους που θέλουν να εφαρμοστούν για να αποκτήσει ο Δήμος «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ».

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Νέος γύρος περιοδειών μέχρι την τελική νίκη αλλαγής της Δυτικής Αχαΐας»

Το πρόγραμμα περιοδειών αυτής της εβδομάδας έχει ως σημείο συνάντησης τα φανάρια της Κάτω Αχαΐας καθημερινά στις 19.00, ώστε απο τις 20.00 να βρίσκόμαστε στους εξής προορισμούς:

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου – Πέττα, Ματαράγκα, Κεφαλαίικα, Αγιος Κωνσταντίνος, Σπάτα

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου – Θωμαίικα, Καλαμάκι, Αγιος Νικόλαος Κράλη, Σουδεναίικα

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου – Αγιοβλασίτικα, Ανω Αχαΐα, Ελαιοχώρι

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου – Αραξος, Λακκόπετρα,

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου – Τσαμαίικα, Μιχόι, Κάνδαλος, Βελιτσές

Κυριακή 1 Οκτωβρίου – Νεοχώρι, Χαραυγή, Πόρτες, Σαντομέρι, Πολύλοφος, Τζάιλο (στις 18.30 στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας)

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Νέος γύρος περιοδειών μέχρι την τελική νίκη αλλαγής της Δυτικής Αχαΐας»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε για το πρόγραμμα των περιοδειών: «Τα όσα έχουμε συναντήσει τις τελευταίες εβδομάδες σε όποιο χωριό και οικισμό βρισκόμαστε δεν έχουν προηγούμενο. Η μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας, μας συγκινεί. Λέμε από την πρώτη ημέρα πως η Δυτική Αχαΐα είναι οι άνθρωποί της και αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει μια σαφή επιλογή. Θέλουν ο τόπος μας να αποκτήσει “ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ”. Μας γεμίζουν αισιοδοξία τα λόγια όσων συναντάμε στις περιοδείες μας. Μαζί προχωράμε μέχρι την τελική νίκη που θα έρθει όταν θα βλέπουμε στον τόπο μας να γίνονται πράξη όσα ονειρευόμαστε».