Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας είχε η Αννα Μαστοράκου

Τηρώντας την προτροπή «εκ Θεού άρξασθαι», η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου ξεκίνησε τη σειρά των επαφών της στην περιοχή της Αιγιάλειας από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας κ. Ιερώνυμο.

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε, καθώς η Αννα Μαστοράκου έχει τεράστιο σεβασμό στο πρόσωπο του Σεβασμιώτατου, αναγνωρίζοντας το σημαντικό του έργο στην περιοχή της ποιμαντορίας του. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θρησκευτικά, αλλά και ιατρικά θέματα και η Αννα Μαστοράκου είχε την ευκαιρία να καταγράψει πολλά ζητήματα που αφορούν την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας, με την ίδια να δηλώνει ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη να στηρίξει και να βοηθήσει την Εκκλησία και το ποίμνιο της περιοχής.

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια για την Αννα Μαστοράκου, κάνοντας λόγο για «έναν σύγχρονο άνθρωπο με αξίες, γνώσεις και αρχές, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τόσο τα θεολογικά και εκκλησιαστικά ζητήματα, όσο κι εκείνα της Επιστήμης». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι στα κοινά που να έχουν μια αλληλένδετη σχέση τόσο με τον Θεό, όσο και με την Επιστήμη».

Η Αννα Μαστοράκου δέχθηκε τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου, καθώς και τις ευχές του για καλή επιτυχία στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν ότι θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή για το καλό του τόπου.